- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Aynn bnmkide oyle aman kalsin biz ne zorluklar yasiyrz anlarlar belkiiAyy hamile kalalımda biraz özlesinler ya nasıl boşluğa düşücekler tahmin bile edemiyorum benimki ilgiyi çok sever çok bocalayacak :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn bnmkide oyle aman kalsin biz ne zorluklar yasiyrz anlarlar belkiiAyy hamile kalalımda biraz özlesinler ya nasıl boşluğa düşücekler tahmin bile edemiyorum benimki ilgiyi çok sever çok bocalayacak :):)
Benimki de öyleydi canım çok boşluk yaşadı önceden Dio herşeyde ilk beni düşünüodun:))oyuzden biz biraz zorluk çektik canimAyy hamile kalalımda biraz özlesinler ya nasıl boşluğa düşücekler tahmin bile edemiyorum benimki ilgiyi çok sever çok bocalayacak :):)
İnşaallah öyledir canım amaç şartlama kendiniEşim bana diyorki sen kesin hamilesin çok tuhaflastin cidden çok tuhafım
Amin canım bi gelseler ne güzel olur ya :):)Oyy gelsinlerde kuzumm is isme kalsin da birileride darilsin.. ama saydigin isimlerin hepsi ck guzel gelsinlerde isimleriyle yasasinlar insallah cnm bnm
inşaallah anlarlar canım zannetmiyorum daAynn bnmkide oyle aman kalsin biz ne zorluklar yasiyrz anlarlar belkii
bizde çekicez kesin canım beklediğimiz için biraz nazlı olacaklar ama yine de boşluğa düşecek :):)Benimki de öyleydi canım çok boşluk yaşadı önceden Dio herşeyde ilk beni düşünüodun:))oyuzden biz biraz zorluk çektik canim
Canım bazen kasıgım agrıyor sonra hiç agrımıyor anlamadım gitti:) bakalım yarın gelicek mi merakla bekliyorum hislerim okadr karısıkki bir yanım vardır olabilir diyor diğer yanım yoktur ya diyor:) sen ne alemdesinCanım senin belirtiler ne alemde yarın icin ne hissediyorsun
Ah banada oyle diyor :))))Eşim bana diyorki sen kesin hamilesin çok tuhaflastin cidden çok tuhafım
Bugün hepimize neler olmuş böyle :)Gerçekten bende beni idare etmem çok kaprisliyim seni tenzih ederim. Bugün hatsafhadaydim
felaket ya, bana elin adamını niye gösteriyorsun diyor. Bazen çok bunaltıcı oluyor mübarekEsin çok kıskanç
Ben içiyordum bu ay, gecikme olmadı tam gününde geldi canım.Merhaba
Tarçınlı su kullandıysanız
Regl inizi geciktirdi mi Kızlar
Sen de mi :)) Hakkaten bugün nolmuş bizlere :) ben de salondayım şimdi canımKadın eşiyle çocuğunu mu paylaşmış öyleyse ben yanlış anlamışım :):) benim eşimde sevmez öyle şeyleri aman istedikleri gibi anlayıp yorum yapıyorlar canım bende kavga ettim sabahtan beri suratını görmüyorum
takmıyorum valla artık balım keyfi bilir :))Hoşbuldum tatlım valla napim TV bakıyorum kızı uyutuyorum bı yandan:)bikacbisi okudum canım takılma erkekler bazen sebepsiz yere ole yaptıkları oluo
aynen ben de heyecanlandim; dun benim de sag kasigimda asiri bir agri vardi; gogus uclarim buyumus bir de... ama belki igne etkisi de olabilir.Canim yaa oylemi ayy simdi iyce merak ettim ikimizin durumunuda bugun kasilmalarim oldu simdi sakinledi biraz
Canim bende umutlanmaya basladim sanirim bilmiyorim kasigimda sancim oldu kramp sonra rahatladim pembe lekede zaten cok.degildi baya azaldi gibiaynen ben de heyecanlandim; dun benim de sag kasigimda asiri bir agri vardi; gogus uclarim buyumus bir de... ama belki igne etkisi de olabilir.
Olsun valla mutsuzluktan krize girdim bugün zaten gözüm bi şey görmüyor :):)
Insallah olacak kizlar yapmayin etmeyin diye bagiriş cagiriş gececk gunleriniz :)Bnde bi olsa hic ara vermicem kuzum kossunlar dagitsinlar evimi senlendirsinler Rabbim evlerimizi cocuk sesinden eksik etmesin insallah.. esimle taetisinca aldi nargilesini icti dusunu aldi gitti yatti beyefendi 10.da..ben oturuyrm yalnz basima simdi olsaydi ilgilenseydim unutsaydm esimi tribini fln (
Benim gibi bende oyleyim birde leke durumu oldu iyce aklim karisti ayy hadi bize guzel haberler ver insallah adet olmazsinCanım bazen kasıgım agrıyor sonra hiç agrımıyor anlamadım gitti:) bakalım yarın gelicek mi merakla bekliyorum hislerim okadr karısıkki bir yanım vardır olabilir diyor diğer yanım yoktur ya diyor:) sen ne alemdesin
Gunaydin canim yanliz ikimiz variz sanirim :)Günaydın bayanlar =))
Yaaaaaa inşallahh kuzumm yaaa tesekkür ederim sende olmassın inşllahh merakla senide bekliyorum:)Benim gibi bende oyleyim birde leke durumu oldu iyce aklim karisti ayy hadi bize guzel haberler ver insallah adet olmazsin
Günaydın canımm :)Günaydın bayanlar =))