• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşaallah bayanlar hızınıza yetişemedim yahu 55 msjı tek tek okudum (:

turko2727 turko2727 B blanche_ea _D_O_ _D_O_ isis isis Ay-hal Ay-hal sizin bebişler ben burdayım diyor artıkın =))
_D_O_ _D_O_ canım papatyam67 papatyam67 nin dediği gibi kesik süt gibi akıntı mantar yada enfeksiyon belirtisi olabilir.

turko2727 turko2727 canım durumun kötüyse ambulansı ara inşaallah ciddi bir şey yoktur

Maşaallah bayanlar hızınıza yetişemedim yahu 55 msjı tek tek okudum :-)

turko2727 turko2727 B blanche_ea _D_O_ _D_O_ isis isis Ay-hal Ay-hal sizin bebişler ben burdayım diyor artıkın =))
_D_O_ _D_O_ canım papatyam67 papatyam67 nin dediği gibi kesik süt gibi akıntı mantar yada enfeksiyon belirtisi olabilir.

turko2727 turko2727 canım durumun kötüyse ambulansı ara inşaallah ciddi bir şey yoktur
İnşallah balım ya. Mantarım yok kuzum eminim doktorum mantar demek için kaşıntı şart dedi salı günü kontroldeydim hamilelik belirtisinde kaşıntılı olmaması gerekiyormuş

İnşallah balım ya. Mantarım yok kuzum eminim doktorum mantar demek için kaşıntı şart dedi salı günü kontroldeydim hamilelik belirtisinde kaşıntılı olmaması gerekiyormuş
O zaman bunu güzel bir belirtiye yoralım kuzum inşaallah bebişin seninledir :)

Eklentiler

• E3A1CCD2-C1A4-42A9-A2D4-32FCF451ECF7.png
    E3A1CCD2-C1A4-42A9-A2D4-32FCF451ECF7.png
    137,4 KB · Görüntüleme: 26
Back