Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen sanki hamilesin gibi geliyor bana yasadıgin belirtiler ozellikle inşallah öyledir canım.özel hastane yok mu yakınlarda bi kan versen en geç 2 saatte çıkıyor olmaz mı
Canim insallah yakinda yok esimde evde degil resmen sag bacagimdan dolayi topalliyorum agridan kramptan bugunde nasil gidicem otobusle.falan arabayida kullanacak durumda degilim hic ki off

Canım bir hafta var dimi o göğüs belirtilermi bnde o zamanlar yasamıstım ilkinde akıntın var mu peki uyuma isteği?
Evet canım 6 7 günüm var adete ovulasyonum birgün önce mi silikleşti tam bilmiyorum onyüzden fazladan 7 gün diyorum. Uyuma isteğini unutmusum bak dün ikindide uyuyaklamısım baya uyudum akşamda 10 da tekrar yattım sabah kalktım

Sen hamilesin yaaa :))

Sen hamilesin yaaa :))
Ay keşke olsa başlarda çok üzüldüm negatifi gördükçe o yüzden korkuyorum sende belirti var mı bu sefer? Kızın kaç yaşında bayılıyorum kız çocuklarına :) Allah ömür versin inşallah

Esimden baska kimse bilmiyor durumumu esimde calisiyor arabayida kullanacak durumda degilim sag kasik bacagim fena bekleyeyim biraz
Hata yapıyorsun bana kalırsa dünden beri gitmeni istiyorum belki bir durum varsa önlem falan alırlar taksi çağır git bak bayram giriyor araya

14 aylık canım:) kasık agrım oluyor canm bazen belime bacagıma vuruyor agrısı bide uyku meyilim var kızım uyuddukça bende uyuyorum belirtiler bunlar canm bende suan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…