Dogru diyorsn kuzumm ayy heyecan yaptım yaaa vücut ısımda yükseliyor düşündükçe:)Yumurtlama gunune denk geldiyse 1 iliski bile yeter zaten canim
Aynen kuzum relax:)))takmıyorum valla artık balım keyfi bilir :))
Az sabret dimi:)yok daha da yapmam bekleyeceğim 2 günKiz dayan az sabret 2 gun sonasina yapp
Günaydın kuzucummGünaydın bayanlar =))
Olabilir canım bende oyuzden erken yapma taraftarı değilim bugun olmaz inşl yarında sabahtan gelmezse yapıcam inşOn
düşük yaptığım ay adet günü 2 gün geçince öğrenmiştim bunda da öyledir belki dediğin gibi hayırlısı artık canım bekleyeyim biraz daha
Canim insallah yakinda yok esimde evde degil resmen sag bacagimdan dolayi topalliyorum agridan kramptan bugunde nasil gidicem otobusle.falan arabayida kullanacak durumda degilim hic ki offSen sanki hamilesin gibi geliyor bana yasadıgin belirtiler ozellikle inşallah öyledir canım.özel hastane yok mu yakınlarda bi kan versen en geç 2 saatte çıkıyor olmaz mı
Adet gunune kac gun var erkendir belki idrarda kimisi cok gec cikiyorYaptım canım negatif(hayırlısı artik
Bi acile gitsen olcak aslında kuzum yokmu seni götürcek birileriKizlar kasik ve bacagima vuran agridan nefesimin dengesi bozuldu mesajlarida zorla yaziyorum
Evet canım 6 7 günüm var adete ovulasyonum birgün önce mi silikleşti tam bilmiyorum onyüzden fazladan 7 gün diyorum. Uyuma isteğini unutmusum bak dün ikindide uyuyaklamısım baya uyudum akşamda 10 da tekrar yattım sabah kalktımCanım bir hafta var dimi o göğüs belirtilermi bnde o zamanlar yasamıstım ilkinde akıntın var mu peki uyuma isteği?
Sen hamilesin yaaa :))Evet canım 6 7 günüm var adete ovulasyonum birgün önce mi silikleşti tam bilmiyorum onyüzden fazladan 7 gün diyorum. Uyuma isteğini unutmusum bak dün ikindide uyuyaklamısım baya uyudum akşamda 10 da tekrar yattım sabah kalktım
Esimden baska kimse bilmiyor durumumu esimde calisiyor arabayida kullanacak durumda degilim sag kasik bacagim fena bekleyeyim birazBi acile gitsen olcak aslında kuzum yokmu seni götürcek birileri
Akıntın var mı kuzucum senin? Süt kesiği gibi var bendeBelirtilerin olumlu gorunuyor canim seninde
Tamam canım dikkat et kendine uzan yukarda tut ayaklarını yastık koy canım altınaEsimden baska kimse bilmiyor durumumu esimde calisiyor arabayida kullanacak durumda degilim sag kasik bacagim fena bekleyeyim biraz
Ay keşke olsa başlarda çok üzüldüm negatifi gördükçe o yüzden korkuyorum sende belirti var mı bu sefer? Kızın kaç yaşında bayılıyorum kız çocuklarına :) Allah ömür versin inşallahSen hamilesin yaaa :))
Hata yapıyorsun bana kalırsa dünden beri gitmeni istiyorum belki bir durum varsa önlem falan alırlar taksi çağır git bak bayram giriyor arayaEsimden baska kimse bilmiyor durumumu esimde calisiyor arabayida kullanacak durumda degilim sag kasik bacagim fena bekleyeyim biraz
Benim pembe lekem vardi 2 gundur oda bugun varla yok arasi akinti yok bol sanci varAkıntın var mı kuzucum senin? Süt kesiği gibi var bende
14 aylık canım:) kasık agrım oluyor canm bazen belime bacagıma vuruyor agrısı bide uyku meyilim var kızım uyuddukça bende uyuyorum belirtiler bunlar canm bende suan içinAy keşke olsa başlarda çok üzüldüm negatifi gördükçe o yüzden korkuyorum sende belirti var mı bu sefer? Kızın kaç yaşında bayılıyorum kız çocuklarına :) Allah ömür versin inşallah
Kardeşi yolda desene :))14 aylık canım:) kasık agrım oluyor canm bazen belime bacagıma vuruyor agrısı bide uyku meyilim var kızım uyuddukça bende uyuyorum belirtiler bunlar canm bende suan için
Yaaaaa :))) emin olamıyorum kuzum amaKardeşi yolda desene :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?