Hala geliyor mu senin? Benim ara ara 1 damlacik varla yok gibi bir pembelik var.Canim bende umutlanmaya basladim sanirim bilmiyorim kasigimda sancim oldu kramp sonra rahatladim pembe lekede zaten cok.degildi baya azaldi gibi
Simdi lavaboya gittim dedigin gibi bugun varla yok arasi cok acik pembe sanirim bitecek ama hala var ayy ben umutlanmaya başladim sanki :)Hala geliyor mu senin? Benim ara ara 1 damlacik varla yok gibi bir pembelik var.
Eee guzelim varmi leken belirtin falan bugunn gunun yarin mi test yapacaksin bebde umutlanmaya basladim sanki lekem baya acik renge donduYaaaaaa inşallahh kuzumm yaaa tesekkür ederim sende olmassın inşllahh merakla senide bekliyorum:)
Yok kuşum lekem bende hiç leke olmazdı zaten gelmezse yarın yaparım canım suan için gelen giden yok bakalımEee guzelim varmi leken belirtin falan bugunn gunun yarin mi test yapacaksin bebde umutlanmaya basladim sanki lekem baya acik renge dondu
Bendede cok azaldi ama bugun birazcik adet sancisi gibi his var ve sagda biraz agri cekilme varHala geliyor mu senin? Benim ara ara 1 damlacik varla yok gibi bir pembelik var.
TeşekkürlerrrBen içiyordum bu ay, gecikme olmadı tam gününde geldi canım.
Günaydın canım belirtilerin gebelik belirtisi gibi inşallah öyledir :)Günaydın canımslar. Güne göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı ile başladım. Göğüslerim çok dolgun büyük duruyo uçları büyümüş dokununca acıyor kasıklarımda bir gidip geliyor bata 7 gün var. Kardeşim beni rüyalarında hamile görüyormuş ümitlenmekte istemiyorum ama göğüslerim ilk defa bu kadar dolgun ve hassas. İki gündür de çok başım ağrıyor
tembeller uyuyordu canımGunaydin canim yanliz ikimiz variz sanirim :)
Beklemedeyim kuzum bnde :)Bugun leke varla yok arasi kizlar ve sag kasigimdaki agri bacagimi inip kasıliyor sizlerde durum ne kizlar
Bende de hala var; ama yalnizca tuvalete girince pecetede oluyor azcik; ic camasirimda filan yok.Bugun leke varla yok arasi kizlar ve sag kasigimdaki agri bacagimi inip kasıliyor sizlerde durum ne kizlar
Ayni bendeki gibi benim bugun 3. Gunum leke varla yok arasi ümitlenmemeye calisiyorum.sag kasigimdaki kramp bacagima iniyo zor yuruyorumBende de hala var; ama yalnizca tuvalete girince pecetede oluyor azcik; ic camasirimda filan yok.
Canım zaten adet belirtileri gebelikle aynı hemen hemen :) yaparsan haberdar et biziSon günler geçmek bilmiyor bat 2( telefondaki programa göre fakat bence 3 gun de olabilir.6 adet testimden 1 tane kaldı direniyorum.goguslerde dokununca ağrı var sancim da var ama regl belirtileri gibi.İnşallah gelmez ( ben o testi De yapayım içimde kalmasın:)esim yine alsin
Ay bence kesin var ya sende, annem de bana hamileyken sağ bacağı-kasığı aşırı ağrırmış.Ayni bendeki gibi benim bugun 3. Gunum varla yok arasi ümitlenmemeye calisiyorum.sag kasigimdaki kramp bacagima iniyo zor yuruyorum
Evet aynı, idrara çıkmak filan da öyle o yüzden aşırı sevinemiyorum.Canım zaten adet belirtileri gebelikle aynı hemen hemen :) yaparsan haberdar et bizi
Dogru canım bnimde bugun günüm gelnezse yarında yarın yapıcam baklm fazla umudum yok amaEvet aynı, idrara çıkmak filan da öyle o yüzden aşırı sevinemiyorum.
yapmış mıydın sen bu ara test?Dogru canım bnimde bugun günüm gelnezse yarında yarın yapıcam baklm fazla umudum yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?