• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen sanki hamilesin gibi geliyor bana yasadıgin belirtiler ozellikle inşallah öyledir canım.özel hastane yok mu yakınlarda bi kan versen en geç 2 saatte çıkıyor olmaz mı
Canim insallah yakinda yok esimde evde degil resmen sag bacagimdan dolayi topalliyorum agridan kramptan bugunde nasil gidicem otobusle.falan arabayida kullanacak durumda degilim hic ki off:KK43:

Canım bir hafta var dimi o göğüs belirtilermi bnde o zamanlar yasamıstım ilkinde akıntın var mu peki uyuma isteği?
Evet canım 6 7 günüm var adete ovulasyonum birgün önce mi silikleşti tam bilmiyorum onyüzden fazladan 7 gün diyorum. Uyuma isteğini unutmusum bak dün ikindide uyuyaklamısım baya uyudum akşamda 10 da tekrar yattım sabah kalktım

Evet canım 6 7 günüm var adete ovulasyonum birgün önce mi silikleşti tam bilmiyorum onyüzden fazladan 7 gün diyorum. Uyuma isteğini unutmusum bak dün ikindide uyuyaklamısım baya uyudum akşamda 10 da tekrar yattım sabah kalktım
Sen hamilesin yaaa :))

Sen hamilesin yaaa :))
Ay keşke olsa başlarda çok üzüldüm negatifi gördükçe o yüzden korkuyorum sende belirti var mı bu sefer? Kızın kaç yaşında bayılıyorum kız çocuklarına :) Allah ömür versin inşallah

Esimden baska kimse bilmiyor durumumu esimde calisiyor arabayida kullanacak durumda degilim sag kasik bacagim fena bekleyeyim biraz :KK43:
Hata yapıyorsun bana kalırsa dünden beri gitmeni istiyorum belki bir durum varsa önlem falan alırlar taksi çağır git bak bayram giriyor araya

Ay keşke olsa başlarda çok üzüldüm negatifi gördükçe o yüzden korkuyorum sende belirti var mı bu sefer? Kızın kaç yaşında bayılıyorum kız çocuklarına :) Allah ömür versin inşallah
14 aylık canım:) kasık agrım oluyor canm bazen belime bacagıma vuruyor agrısı bide uyku meyilim var kızım uyuddukça bende uyuyorum belirtiler bunlar canm bende suan için

Back