• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canımslar. Güne göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı ile başladım. Göğüslerim çok dolgun büyük duruyo uçları büyümüş dokununca acıyor kasıklarımda bir gidip geliyor bata 7 gün var. Kardeşim beni rüyalarında hamile görüyormuş ümitlenmekte istemiyorum ama göğüslerim ilk defa bu kadar dolgun ve hassas. İki gündür de çok başım ağrıyor

Son düzenleme:
Günaydın canımslar. Güne göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı ile başladım. Göğüslerim çok dolgun büyük duruyo uçları büyümüş dokununca acıyor kasıklarımda bir gidip geliyor bata 7 gün var. Kardeşim beni rüyalarında hamile görüyormuş ümitlenmekte istemiyorum ama göğüslerim ilk defa bu kadar dolgun ve hassas. İki gündür de çok başım ağrıyor
Günaydın canım belirtilerin gebelik belirtisi gibi inşallah öyledir :)

Son günler geçmek bilmiyor bat 2:KK43:( telefondaki programa göre fakat bence 3 gun de olabilir.6 adet testimden 1 tane kaldı direniyorum.goguslerde dokununca ağrı var sancim da var ama regl belirtileri gibi.İnşallah gelmez:KK43:( ben o testi De yapayım içimde kalmasın:)esim yine alsin
Canım zaten adet belirtileri gebelikle aynı hemen hemen :) yaparsan haberdar et bizi

Back