- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Güzel tatlım zeynepte bole çok masum gelip:)Allah izin verirse kız Elif ya da Zeynep erkek olursa Osman Ata
Anlamı da çok güzel konuşan nasihat edenmiş baktim şimdi kızlar U UmithepvarDegisik ve güzel kuzum hayırlisiyla ikisinide koymak nasip olsun canim
Degisik seyleri hep sevmisimdir isim de hic duymadigim icin ck guzel geldi kuzum Rabbim nasip etsin insallahh koymayi..anlami daha da guzelmis masallahAnlamı da çok güzel konuşan nasihat edenmiş baktim şimdi kızlar U Umithepvar
Ohh mis valla sende yak bi nargile iç kuzum... tabi ya bebiş olduktan sonra ilgi alakayı çok arıcaklar ama iş işten geçmiş olacak..Bnde bi olsa hic ara vermicem kuzumkossunlar dagitsinlar evimi senlendirsinler Rabbim evlerimizi cocuk sesinden eksik etmesin insallah.. esimle taetisinca aldi nargilesini icti dusunu aldi gitti yatti beyefendi 10.da..ben oturuyrm yalnz basima simdi olsaydi ilgilenseydim unutsaydm esimi tribini fln (
Yaa zatn bi hamile kalsam ne o anlamda ne o anlamda goresim yk :)Ohh mis valla sende yak bi nargile iç kuzum... tabi ya bebiş olduktan sonra ilgi alakayı çok arıcaklar ama iş işten geçmiş olacak..
Bende seviyorum değişik isimleri kuzum ikinciler olursa tabi erkek Vakkas kızda ravza düşünüyoruz ama annem Sümeyye koy diyo nasıl olacak bilmiyorum hele bi gelsinlerde ayarlıcaz inşaallah :)Degisik seyleri hep sevmisimdir isim de hic duymadigim icin ck guzel geldi kuzum Rabbim nasip etsin insallahh koymayi..anlami daha da guzelmis masallah
Güzelmiş kuzumAnlamı da çok güzel konuşan nasihat edenmiş baktim şimdi kızlar U Umithepvar
Ayy hamile kalalımda biraz özlesinler ya nasıl boşluğa düşücekler tahmin bile edemiyorum benimki ilgiyi çok sever çok bocalayacak :):)Yaa zatn bi hamile kalsam ne o anlamda ne o anlamda goresim yk :)
Canım sakın stres yapma bebiş varsa zaten gelmicek ama yoksa gecikiyor benim yeni yaşamış olarak naçizane tavsiyemKendimi çok tuhaf hissediyorum ama galiba adetten önce hep böyleyim
Eşim bana diyorki sen kesin hamilesin çok tuhaflastin cidden çok tuhafımCanım sakın stres yapma bebiş varsa zaten gelmicek ama yoksa gecikiyor benim yeni yaşamış olarak naçizane tavsiyem
Inşaallah canimCanım sakın stres yapma bebiş varsa zaten gelmicek ama yoksa gecikiyor benim yeni yaşamış olarak naçizane tavsiyem
Esin çok kıskançrehberimde bi kadın eşiyle çocugunu paylaşmış wp'de. tabi tanışıyoruz. ama mesafeliyiz. eşler iş arkadaşı. Ben de eşime gösterdim bak ne paylaşmış diye. sen misin bunu söyleyen. bana diyor sen niye bakıyorsun hey Allahım ya. zaten bunalımdayım stresli günler geçiriyorum bunun derdine bak.
Gerçekten bende beni idare etmem çok kaprisliyim seni tenzih ederim. Bugün hatsafhadaydimaslında o beni idare ediyor. Ben olsam kendimş idare etmemama bazen de böyle çakışıyoruz işte.
Canım senin belirtiler ne alemde yarın icin ne hissediyorsunKesinlikleee
Oyy gelsinlerde kuzumm is isme kalsin da birileride darilsin.. ama saydigin isimlerin hepsi ck guzel gelsinlerde isimleriyle yasasinlar insallah cnm bnmBende seviyorum değişik isimleri kuzum ikinciler olursa tabi erkek Vakkas kızda ravza düşünüyoruz ama annem Sümeyye koy diyo nasıl olacak bilmiyorum hele bi gelsinlerde ayarlıcaz inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?