• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hadi kafa dağıtmak için bu soru soruyorum kız yada erkek çocuğunuz olunca hangi isimleri düşünüyorsunuz şimdiden bı hayal kuralım:))kızımın adı erva yaren benim erkek olursa da ömür Ali içimden içimden geçio ama bilmiorumda:))sizinkileri alım geleceğin güzel anneleri:)

Yok eşini paylaşmış ya, bizimki de öyle şeyleri sevmiyor. Haliyle ben de bakınca küplere bindi canım
Kadın eşiyle çocuğunu mu paylaşmış öyleyse ben yanlış anlamışım :):) benim eşimde sevmez öyle şeyleri aman istedikleri gibi anlayıp yorum yapıyorlar canım bende kavga ettim sabahtan beri suratını görmüyorum:63:

Kızlar hadi kafa dağıtmak için bu soru soruyorum kız yada erkek çocuğunuz olunca hangi isimleri düşünüyorsunuz şimdiden bı hayal kuralım:))kızımın adı erva yaren benim erkek olursa da ömür Ali içimden içimden geçio ama bilmiorumda:))sizinkileri alım geleceğin güzel anneleri:)
Erkek olursa hattap kız olursa Hafsa düşünüyoruz biz kuzum :)

Olacak inşaallah kuzum biz eşimle anlaştık erkek çocukların ismini o koyacak kızlarınkini ben henüz bi tanesine bile ulaşamadık ama 4 tane planlıyoruz :bicak:
Bnde bi olsa hic ara vermicem kuzum :( kossunlar dagitsinlar evimi senlendirsinler :( Rabbim evlerimizi cocuk sesinden eksik etmesin insallah.. :( esimle taetisinca aldi nargilesini icti dusunu aldi gitti yatti beyefendi 10.da..ben oturuyrm yalnz basima simdi olsaydi ilgilenseydim unutsaydm esimi tribini fln :((

Back