- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Es kisilerini cekistiriyz yavrm bugun bizimkiler bi degisikmissHayırlı akşamlar tatlışlar napiosunuz nasılsınız bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Es kisilerini cekistiriyz yavrm bugun bizimkiler bi degisikmissHayırlı akşamlar tatlışlar napiosunuz nasılsınız bakalim
Hoşbuldum tatlım valla napim TV bakıyorum kızı uyutuyorum bı yandan:)bikacbisi okudum canım takılma erkekler bazen sebepsiz yere ole yaptıkları oluoHoşgeldin canım napalım dertleşiyoruz öyle. sen
Evet kuzum okudum:))arada oluo şeyler sebepsiz bi tuhaf oluolarEs kisilerini cekistiriyz yavrm bugun bizimkiler bi degisikmiss
Kadın eşiyle çocuğunu mu paylaşmış öyleyse ben yanlış anlamışım :):) benim eşimde sevmez öyle şeyleri aman istedikleri gibi anlayıp yorum yapıyorlar canım bende kavga ettim sabahtan beri suratını görmüyorumYok eşini paylaşmış ya, bizimki de öyle şeyleri sevmiyor. Haliyle ben de bakınca küplere bindi canım
Öyleydi ama sinir oldum yaptım sonrada çöpe attımDeli kiz cikmayacak diye harcamiyordun testi :)
Erkek olursa hattap kız olursa Hafsa düşünüyoruz biz kuzum :)Kızlar hadi kafa dağıtmak için bu soru soruyorum kız yada erkek çocuğunuz olunca hangi isimleri düşünüyorsunuz şimdiden bı hayal kuralım:))kızımın adı erva yaren benim erkek olursa da ömür Ali içimden içimden geçio ama bilmiorumda:))sizinkileri alım geleceğin güzel anneleri:)
Sefan olsn kuzum :))Öyleydi ama sinir oldum yaptım sonrada çöpe attım
Hattap hic duymmaistm anlami nedir kuzumErkek olursa hattap kız olursa Hafsa düşünüyoruz biz kuzum :)
Olsun valla mutsuzluktan krize girdim bugün zaten gözüm bi şey görmüyor :):)Sefan olsn kuzum :))
Onlarda alttan almayi bilsinnnn hic kendimi haksiz cikartamam hihhBugün eşlerle tartışma günü olmuş tabi biz regl dönemi asabileri kocalara çattık sanırsam
Hattap çok ilginç canım ilk kez duydum:)anlamı ne Hafsa isminide çok seviyorumErkek olursa hattap kız olursa Hafsa düşünüyoruz biz kuzum :)
Sahabe ismi kuzum eşim çok istiyo ondan koyacağızHattap hic duymmaistm anlami nedir kuzum
Katılıyorum tatlım zaten bi ayın hüsranını yaşıyoruz onlar bizim kadar içerlenmiyorlarOnlarda alttan almayi bilsinnnn hic kendimi haksiz cikartamam hihh
Anladm kuzumm isim konusunda bnmde ilk bakacagim yer sahabe isimleri olacak insallah nasip olursa tabiSahabe ismi kuzum eşim çok istiyo ondan koyacağız
Olacak inşaallah kuzum biz eşimle anlaştık erkek çocukların ismini o koyacak kızlarınkini ben henüz bi tanesine bile ulaşamadık ama 4 tane planlıyoruzAnladm kuzumm isim konusunda bnmde ilk bakacagim yer sahabe isimleri olacak insallah nasip olursa tabi
Degisik ve güzel kuzum hayırlisiyla ikisinide koymak nasip olsun canimSahabe ismi kuzum eşim çok istiyo ondan koyacağız
Bnde bi olsa hic ara vermicem kuzum kossunlar dagitsinlar evimi senlendirsinler Rabbim evlerimizi cocuk sesinden eksik etmesin insallah.. esimle taetisinca aldi nargilesini icti dusunu aldi gitti yatti beyefendi 10.da..ben oturuyrm yalnz basima simdi olsaydi ilgilenseydim unutsaydm esimi tribini fln (Olacak inşaallah kuzum biz eşimle anlaştık erkek çocukların ismini o koyacak kızlarınkini ben henüz bi tanesine bile ulaşamadık ama 4 tane planlıyoruz