Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hadi kafa dağıtmak için bu soru soruyorum kız yada erkek çocuğunuz olunca hangi isimleri düşünüyorsunuz şimdiden bı hayal kuralım:))kızımın adı erva yaren benim erkek olursa da ömür Ali içimden içimden geçio ama bilmiorumda:))sizinkileri alım geleceğin güzel anneleri:)

Yok eşini paylaşmış ya, bizimki de öyle şeyleri sevmiyor. Haliyle ben de bakınca küplere bindi canım
Kadın eşiyle çocuğunu mu paylaşmış öyleyse ben yanlış anlamışım :):) benim eşimde sevmez öyle şeyleri aman istedikleri gibi anlayıp yorum yapıyorlar canım bende kavga ettim sabahtan beri suratını görmüyorum

Erkek olursa hattap kız olursa Hafsa düşünüyoruz biz kuzum :)

Olacak inşaallah kuzum biz eşimle anlaştık erkek çocukların ismini o koyacak kızlarınkini ben henüz bi tanesine bile ulaşamadık ama 4 tane planlıyoruz
Bnde bi olsa hic ara vermicem kuzum kossunlar dagitsinlar evimi senlendirsinler Rabbim evlerimizi cocuk sesinden eksik etmesin insallah.. esimle taetisinca aldi nargilesini icti dusunu aldi gitti yatti beyefendi 10.da..ben oturuyrm yalnz basima simdi olsaydi ilgilenseydim unutsaydm esimi tribini fln (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…