• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rehberimde bi kadın eşiyle çocugunu paylaşmış wp'de. tabi tanışıyoruz. ama mesafeliyiz. eşler iş arkadaşı. Ben de eşime gösterdim bak ne paylaşmış diye. sen misin bunu söyleyen. bana diyor sen niye bakıyorsun hey Allahım ya. zaten bunalımdayım stresli günler geçiriyorum bunun derdine bak.
Senin üzülmeni istemediği için öyle demiştir canım

U Umithepvar Zeyah3917 Zeyah3917 kızlar regliniz gelmiş, üzüldüm yaa :KK61:
hep mi hüsran yaşıycaz biz ama ooff
o zaman duamızın şeklini hemen değiştiriyoruz, bu ay önce benim gelecek ay da sizler başta olmak üzere bekleyen her arkadaşımız mutlu haberi alır inşallahh :dua:
@elvin09 canım geçmiş olsun. münkünse başka doktorların da görüşünü al istersen. umuyorum çabucak, sorunsuzca halledersin de şifa olur..
bu arada hamişlik haberini alan anne adaylarımızı tebrik ederim :nazar: değerleriniz katlanarak artısın, keseyi ve kalp atışını da görün inşallah :dua:
Hayirlisi be kuzum diyecek birsey yk :(

rehberimde bi kadın eşiyle çocugunu paylaşmış wp'de. tabi tanışıyoruz. ama mesafeliyiz. eşler iş arkadaşı. Ben de eşime gösterdim bak ne paylaşmış diye. sen misin bunu söyleyen. bana diyor sen niye bakıyorsun hey Allahım ya. zaten bunalımdayım stresli günler geçiriyorum bunun derdine bak.

Erkekler kadınların ne anlatmak istediğini çoğu zaman anlamadıkları için bişey söylerken açıklama da yapmak gerekiyor. Biz kadınların birbirimizi leb demeden anlamamız gibi değil :) ama sonuçta alakasız bir cevapla üzülen taraf biz oluyoruz.
Amaan boşver canım ya ufak tefek şeyler için güzel canını üzmeye değmez inan ❤

Erkekler kadınların ne anlatmak istediğini çoğu zaman anlamadıkları için bişey söylerken açıklama da yapmak gerekiyor. Biz kadınların birbirimizi leb demeden anlamamız gibi değil :) ama sonuçta alakasız bir cevapla üzülen taraf biz oluyoruz.
Amaan boşver canım ya ufak tefek şeyler için güzel canını üzmeye değmez inan ❤
tepkisine değil beni anlamamasına üzüldüm canım sonra ortamı yumuşatmaya çalıştı ama baktı çenem durmuyor çıkmış namaza gitmiş. amann valla umurumda bile değil artık. sonrasında pişman oluyor dediklerinden balım.

Back