• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde bi olsa hic ara vermicem kuzum :KK43: kossunlar dagitsinlar evimi senlendirsinler :KK43: Rabbim evlerimizi cocuk sesinden eksik etmesin insallah.. :KK43: esimle taetisinca aldi nargilesini icti dusunu aldi gitti yatti beyefendi 10.da..ben oturuyrm yalnz basima simdi olsaydi ilgilenseydim unutsaydm esimi tribini fln :KK43:(
Ohh mis valla sende yak bi nargile iç kuzum... tabi ya bebiş olduktan sonra ilgi alakayı çok arıcaklar ama iş işten geçmiş olacak..

Degisik seyleri hep sevmisimdir isim de hic duymadigim icin ck guzel geldi kuzum Rabbim nasip etsin insallahh koymayi..anlami daha da guzelmis masallah
Bende seviyorum değişik isimleri kuzum ikinciler olursa tabi erkek Vakkas kızda ravza düşünüyoruz ama annem Sümeyye koy diyo nasıl olacak bilmiyorum hele bi gelsinlerde ayarlıcaz inşaallah :)

rehberimde bi kadın eşiyle çocugunu paylaşmış wp'de. tabi tanışıyoruz. ama mesafeliyiz. eşler iş arkadaşı. Ben de eşime gösterdim bak ne paylaşmış diye. sen misin bunu söyleyen. bana diyor sen niye bakıyorsun hey Allahım ya. zaten bunalımdayım stresli günler geçiriyorum bunun derdine bak.
Esin çok kıskanç :deli:

Bende seviyorum değişik isimleri kuzum ikinciler olursa tabi erkek Vakkas kızda ravza düşünüyoruz ama annem Sümeyye koy diyo nasıl olacak bilmiyorum hele bi gelsinlerde ayarlıcaz inşaallah :)
Oyy gelsinlerde kuzumm is isme kalsin da birileride darilsin.. ama saydigin isimlerin hepsi ck guzel gelsinlerde isimleriyle yasasinlar insallah cnm bnm

Back