- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
Hayırdır canım noldu?şu anda sinirden elim ayağım titriyor.
şu anda sinirden elim ayağım titriyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır canım noldu?şu anda sinirden elim ayağım titriyor.
rehberimde bi kadın eşiyle çocugunu paylaşmış wp'de. tabi tanışıyoruz. ama mesafeliyiz. eşler iş arkadaşı. Ben de eşime gösterdim bak ne paylaşmış diye. sen misin bunu söyleyen. bana diyor sen niye bakıyorsun hey Allahım ya. zaten bunalımdayım stresli günler geçiriyorum bunun derdine bak.Hayırdır kuzum kötü bir durum mu oldu
anlattım canım yukarıdaHayırdır canım noldu?
Sayılır canım ya.Herşey yolunda mı?
Alla alla bakmana neden kızıyorki anlayamadım sonuçta kadın paylasmısrehberimde bi kadın eşiyle çocugunu paylaşmış wp'de. tabi tanışıyoruz. ama mesafeliyiz. eşler iş arkadaşı. Ben de eşime gösterdim bak ne paylaşmış diye. sen misin bunu söyleyen. bana diyor sen niye bakıyorsun hey Allahım ya. zaten bunalımdayım stresli günler geçiriyorum bunun derdine bak.
Alla alla bakmana neden kızıyorki anlayamadım sonuçta kadın paylasmıs
İyi yaptın o halde bende sevmem öyle insanları buldumcuk gibi ne o öyleHayır yani zaten kadının havasından forsundan geçilmiyor, sinirden nosunu sildim. zırt pırt nispet yapar gibi.
Yaa canım anlıyorum senii eşinde boşyere üzmüş seni ters anında falanmı gösterdin de cinleri tepesine bindi :) erkekler böyle işte ya napıcan kuzum el mahkum idare ediyoz oyle yada böylesabahtan akşama kadar evde milletin durumuna bakıyormuşum. gel de kafayı yeme. ben onun için işimi kariyerimi bıraktım, sosyal medya hesaplarımı bile kapattırdı. evde patlıyorum . hiç ev hanımı olmak istemedim nefret ediyorum. alışık değilim . adam beni anlayacağı yere bi de hesap soruyor .
Elbette ki laflarının altında kalmadım. gerçekten çok kızgınım şu an.
pislik ya o da bi düşük yapmış yani halden anlayacağına görmemişler gibi ikide bir paylaşıyor . geçen evine gittik kalkana kadar çocuktan doğumdan bahsetti. ayıp yaİyi yaptın o halde bende sevmem öyle insanları buldumcuk gibi ne o öyle
aslında o beni idare ediyor. Ben olsam kendimş idare etmem ama bazen de böyle çakışıyoruz işte.Yaa canım anlıyorum senii eşinde boşyere üzmüş seni ters anında falanmı gösterdin de cinleri tepesine bindi :) erkekler böyle işte ya napıcan kuzum el mahkum idare ediyoz oyle yada böyle
Ne yazıkki empati yapamıyor bazı insanlar :/ ben kimseye mesela sormam bile çocugu yoksa olmuyormu falan diye çok çokk ayıp belki kırılıcak kendi anlatırsa dinlerim okadr öyleyse çok çok iyi yapmıssın silmekle böyleleri lazm değil zatenpislik ya o da bi düşük yapmış yani halden anlayacağına görmemişler gibi ikide bir paylaşıyor . geçen evine gittik kalkana kadar çocuktan doğumdan bahsetti. ayıp ya
Her evde olur kuzum öyle bizde öyle ceviz kabuğunu doldurmayacak şeylere tartışıyoruz oda tuzu biberi arada ekşın şartaslında o beni idare ediyor. Ben olsam kendimş idare etmem ama bazen de böyle çakışıyoruz işte.
bana sormuştu istemiyor musun yoksa olmuyor mu diye. Dediğin gibi rehberimde ve hayatımda yeri yok öylelerinin balımNe yazıkki empati yapamıyor bazı insanlar :/ ben kimseye mesela sormam bile çocugu yoksa olmuyormu falan diye çok çokk ayıp belki kırılıcak kendi anlatırsa dinlerim okadr öyleyse çok çok iyi yapmıssın silmekle böyleleri lazm değil zaten
Ben bu erkeklerinde pms dönemi gibi birşey yaşadıklarını düşünüyorum ya Başka açıklama bulamıyorum yoksarehberimde bi kadın eşiyle çocugunu paylaşmış wp'de. tabi tanışıyoruz. ama mesafeliyiz. eşler iş arkadaşı. Ben de eşime gösterdim bak ne paylaşmış diye. sen misin bunu söyleyen. bana diyor sen niye bakıyorsun hey Allahım ya. zaten bunalımdayım stresli günler geçiriyorum bunun derdine bak.
Patavatsız işte kuzumbana sormuştu istemiyor musun yoksa olmuyor mu diye. Dediğin gibi rehberimde ve hayatımda yeri yok öylelerinin balım
Ekşınlar bitmiyor kiHer evde olur kuzum öyle bizde öyle ceviz kabuğunu doldurmayacak şeylere tartışıyoruz oda tuzu biberi arada ekşın şart
Kız öylede olmasa zaman geçmiyor zatiEkşınlar bitmiyor ki