2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cuma ya da cumartesi olmam gerekiyodu 3 ya da 4 gün diyebilirz
Benimde cumartesiydi regl gunum ben 1 gun varken kan aldirdim 68 cikti bide bugun aldirdim bugun adet gecikeli 4. Gun 755 cikti bazilarinin gec ilerleyebiliyomus bazilarinda hizli olabiliyomus bende merak ediyorum degerlerim nasil diye inş sonuclarimiz guzeldir

Slm kizlar adetime 1 gun kala cuma gunu beta hcg sonucum 68 ti bu sabah tekrar kan aldirdim sonucu 755 sizce iyimi ?
2 günde 2 kat artış diye biliyorum ben. İlk testim 550ydi, iki gün sonra tekrar kan verdim 1100 olmuştu. Bundan bir hafta sonra da keseyi gördüm. Artışın çok iyi inşallah hayırlısı ile hamilesindir

Canim bisey sorabilirmiyim ama 1 gunde 2 kat artmasi gerekmiyomu nasil oluyo biraz aciklarmisin ?
yok canim. 2 gunde 2 ye katlamasi saglikli olan. senin cumadan saliya 4 gun olmus. en az 2 kat artis guzeldir. degerinle 4ucarp sonuc super...
buarada bazi kaynaklarda 2 gunde %60 artmasi yeterli der.

slm kızlar bende bugun kan verdim. 4+3 , hcg 197 cıktı ve dr değerin düşük dedi. persembe tekrar kan vericem. sizce değer düşük mü
masallah. gec dollenme denilen bir durum var. dr onu dusunmedi sanirim. bir de 2 gun sonraki artis onemli. sıkmayin caninizi...

Benim garibime giden erken gebelik testinde hiç Yok ama normal olanda hayalet gibi bir çizgi var acaba test mi bozuk anlayamadım ve dediğim gibi daha bata 4gün var
aynen bana da tuhaf geldi ama ben hic sevmem o pahali erken testlerini. benim 3 hafta 1 gunlukken normal testte cikti

Arkadaşlar bugün de test yaptm yine silik çizgi ckti ve sağlık ocağına gittim 4 gün var dedim olsun sabah gel test yapalm dedi. Ben bat geçince oluyor diye dymstm kan tahlili. Sizce gitmeli mym

2 günde 2 kat artış diye biliyorum ben. İlk testim 550ydi, iki gün sonra tekrar kan verdim 1100 olmuştu. Bundan bir hafta sonra da keseyi gördüm. Artışın çok iyi inşallah hayırlısı ile hamilesindir
dr değer dusuk deyınce moralım bozuldu aslında. persembe bakalım kac cıkacak

Arkadaşlar bugün de test yaptm yine silik çizgi ckti ve sağlık ocağına gittim 4 gün var dedim olsun sabah gel test yapalm dedi. Ben bat geçince oluyor diye dymstm kan tahlili. Sizce gitmeli mym
Bat geçince bakın demelerinin sebebi kimyasal gebelik olursa diye canım. Gidip bakarsan da sorun olmaz sonrasında iki gün sonra tekrar yaptırırsın artış var mı diye kontrol edersin.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah:) ben de şu an 3+2yim bakalım eğer varsa yarın netleşir herhalde

Bat geçince bakın demelerinin sebebi kimyasal gebelik olursa diye canım. Gidip bakarsan da sorun olmaz sonrasında iki gün sonra tekrar yaptırırsın artış var mı diye kontrol edersin.
Heyecana kaptırmak istemyrm kendimi ama ben annemi olcam diye diye kendime inanamyrm. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim Hayır canım henüz vermedim bat geçsin diye bekledim 5 gündür testlerle koyuluğunu takip ediyordum her gün daha da koyulaştı ve bat geçti çok şükür yarın veririm inşallah
hadi hayırlısı olsun bakalımmm benim de bat bugün cuma kan değerim 17,99 du akşam yine kan vermeye gideceğim inanılmaz heyecanlıyımm :)

Canım yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün oluyor ben 10.günde verdim adetime 4gün vardı değerim 17,99 çıktı şimdiadet günüm bugün de vereceğim. Keseyi görene kadar heyecanın sonu gelmiyor :) İlk kandan sonra tekrar vermek gerekiyor sanırım düzenli artışı görebilmek için sonrasında da doktoraa kese görmeye :)

senın baya ıyı yukselmış. benımkının nerdeyse 4 katı

Canim benim degerim 68 ydi 4 gun gecti 755 oldu ozaman cok degilmi artmasi ?

merhaba canım ultrason için 2000 ini geçmesi gerekiyorsa benim 2046 ıyken bu doktor neden alttan muayene etti acaba aynbı belirtiler bende de var canım korkma doktor normal dedi bana

Canım dün 9. Günmüş yumurtlama sonrası bugün 10. Gün. 18ine randevu almstm yumurta takibi başlama için inan şöyle ağız tadıyla sevinemiyrm kesin olmadan. Eşime soylemedm daha anneme bugün söyledim. Annem de rüyasında 3 pembe patik gördüm seninms deynce dayamdm anlattm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…