2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla bnnm istedi bn tost yapıp yedm inşallah bişy olmaz ya

Aaa sucuğa dokunmakta bir sakınca var mıdır peki benim eşim sevdiği için sürekli sucukla uğraşıyorum da

Aaa sucuğa dokunmakta bir sakınca var mıdır peki benim eşim sevdiği için sürekli sucukla uğraşıyorum da
Aa bunu düşünmemiştim. Yakınlarda doktora gidecek olan varsa aklına gelirse sorabilir mi? Gerçi sucuk da çiğ et sayılır gibi sanki pişmeden yenmiyor sonuçta

Kızlar bu gaz problemine kimyon ve nane iyi geliyor diye duydum denesek mi acaba yemeklerin üstüne atabiliriz

Valla bnnm istedi bn tost yapıp yedm inşallah bişy olmaz ya
Ayy allah seni ya yok ya hamilrelikle alakalı o bişy sorcam hamilelikte sucuk, salam sosis falan yenmez dimi ?

Sosis ve salam zaten kesinlikle cok zararlı, nasıl üretildiğini izlesen Bi daha yemek bile istemezsin sucuk gercekten cok güvendiğin iyi bir kasaba yaptırırsan iyi pişirerek arada tüketebilirsin. Market sucuğu olmaz canım. Ben de cok severim sucuğu, sadece kasabımıza yaptırdığımız sucuğu yiyoruz. İnternette de evde sucuk yapımı tarifleri var eger kendi yaptığımı yerim dersen, fırsat bulsam onla da uğraşıcam da zaman yok

Bu kimyasal olsun dış gebelik olsun nasıl belirti veriyor? Nasıl anladınız?

Aynısını söyledi marketten alma kendin yap dedi. benim arkadaşımda maya vardı bugun başlıcam yapmaya

Ayy allah seni ya yok ya hamilrelikle alakalı o bişy sorcam hamilelikte sucuk, salam sosis falan yenmez dimi ?

Kızlar bu gaz problemine kimyon ve nane iyi geliyor diye duydum denesek mi acaba yemeklerin üstüne atabiliriz

Anladim canim yeterki saglikli sihhatli olsunda bebeklerimiz herseyin bir caresi var allahin izniyle.kuzenimin eside vuruluyordu
amin insallah

eski tecrubemi paylasmak istedim sizinle beslenme konusunda. oglumda yaptigim icin biliyorum

salam sosis sucuk, cig et (cig kofte), sakatat yasak.... cig ete eldivenle dokunun tokzoplasma olmamasi icin. tam pismemis (rafadan yani) yumurta yemeyin. ondan da toksoplazma gecebiliyor. tam haslayin ya da yagda pisirin ve tam pissin... etle temaz eden bicak, tahta vs esyalari, amonyak iceren misal cif vs gibi deterjanla once yikayin ki cig etten gelecek zararlilar bulasmasin....

kefir icin marketlerde toz mayalar var. ben onunla haftalik mayaliyorum. tadi da guzel...

sucuk severlere gelsin sucuk icini evde kendiniz yapip, strec filme sarip buzluga atabilirsinjz. canin isteyince de cikarir psiirirsiniz...

bir de ben seker icin diyetisyene gidiyordum. bana yeni liste yazmisti. gebe olunca bunu 12 haftaya kadar devam ettir dedi. isterseniz kabaca yazayim. belki isinize yarar...

kizartma, tatli, cikolata, hamur işi yok.
tam bugday unu ekmek, zeytin, her sabah 1 haslanmis yumurta, peynir, yesillik, salata, 1 kase corba, ceviz, cig bagdem, kefir, ev yogurdu, sebze, balik et tavuk serbest.
aklinizda olsun 1 meyve yerken yaninda 2-3kasik yogurt yerseniz, meyvedeki sekeri dengeleyip, kan sekerinin dengede kalmasini sagliyor.

asiri meyve tuketmeyin. sonra ben hicbirsey yemedim ama sirf meyve yedim diyip 15-16kg alanlar var.
ben oglumda yattigim halde toplam 11 kg almistim

Bu tecrübeler altın değerinde çok teşekkürler canım.

Gerçek çiğ köfte...ıstakoz midye tarzı deniz ürünü yenmez..sucuk baharatı yoğun olduğu için ve tuz miktarı fazla olduğu için önerilmiyor. Ödem oluşmasın diye.cok yemediğimiz sürece sorun degil.dr.um bana günde 1 bardak kahve yada kola içebilirsin dedi.cayida demismiydi emin degilim

Hemen hemen ayni tecrübeleri yaşamışız.ben hatta kg vererek doğuma girmiştim.kac haftalık şuan.. ben tahlillerimi yeni yaptım.diyetisyenede haftaya giderim.buyuk ihtimal

Kızlar kan verdim bugün inş pozitif çıkar. 2 gebelik testi yaptım pozitifi ama burada çift çizgi görüp negatif olan arkadaşları görünce kaptırmak istemiyorum kendi mi. Gerçi kanda öğrenince de keseyi görmeden kaptırmayalım. Keseyi görünce dur kalp atışını da duyalım derken 2 aylık oluyor zaten bebiş ler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…