Kaygilanma rahat ol 9 ay oyle bir guzel geciyorki karnında bebeginin tekmeleri dönmeleri her hissedisinde zaman dursun istiyorsun bazende onu gormek koklamak icin sabredemiyorsun yeterki onlar iyi olsunlarda biz sabrederizMerhaba arkadaslar. Ben de 2 gun once ogrendim hamile oldugumu. Pek inanamiyorum hala. Sadece 1 gun asiri bulanti kusma oldu. Sukur bugun iyiydim. Hala inanamiyorum yaa.. bi de cok korkuyorum 9 ay nasil gececek bu surecte neler yasarim diye .. iyi bir doktora ebeye denk gelir miyim diye... bir suru sorular var aklimda. Sevincten cok tedirginlik var ... Allahim tum kaygilarim sana emanet rabimmm ... vekilimiz Sensin Allahimmm
Kesinlikle katılıyorum. hamilelik allahın kadına bahsettiği en güzel sey bence hele tekmelerini hissettigin anKaygilanma rahat ol 9 ay oyle bir guzel geciyorki karnında bebeginin tekmeleri dönmeleri her hissedisinde zaman dursun istiyorsun bazende onu gormek koklamak icin sabredemiyorsun yeterki onlar iyi olsunlarda biz sabrederiz
Merhaba. Genetik pihtilasmam var benim. O nedenle kan sulandirici igne kullaniyorum doguma kadar...Merhaba canim ne ignesi verecekler ki sana bi sorun yoktur insallah
Hayırlısı olsun bakalım. Ama beklemek zor geliyor işte
Çok geçmiş olsn kuzum ya ❤ bnm arada oluyo mide bulandm demin bir posta attımBenim bacağım ağrıyor ve boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Eğer kendimi iyileştirebilirsem buraya da ev yapımı olanları yazarım bal zencefil limon gibi.
Ama iki haftadır geçmediği için doktorum ilaç yazmak zorunda kaldı. Tereddütlüyüm ama yine de içicem yoksa geçmiyor
Mide bulantısı yaşayan var mı bu arada
hoşgeldinHayırlı olsun hamileliğin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Amin inşallah
şimdilik yok ama daha 5 gün var gün doğmadan neler doğar
Geçmis olsun acil şifalar.
Bulantılar başladı elimde limonla dolanıyorum evde
şansına hep sana gelmis bozuklar gıcık testler
Çok geçmiş olsn kuzum ya ❤ bnm arada oluyo miğde bulandm demin bir posta attım
Günaydın canım. Her gün bir başka gidiyorMerhaba iyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :)
Canım ben keseyi 6+1 de gördüm. Kalp atışı için iki hafta sonra gideceğim. Keşke biraz daha geç öğrenseydim diyorum haftalar bana uzun geliyor zaman geçmek bilmiyorInsallah canim sizede masallah allah hayirla kucagimiza almayi nasip etsin.kalp atisi ne zaman duyulur ki doktor bana cuma gunu 2 hafta sonra gel demisti.keseyi gormek istiyorum ama gittigimde kalp atisini duyar miyim haftaya acaba
Merhaba hosgeldin canım hayırlı olsun gebeliginTeşekkür ederim canım Allah hiç bir hamileyi hasta yapmasın bizim ilk aylarımız kışa denk geldi dikkat edelim de hasta olmayalım. Bu arada doktorum bağışıklık için kefir önerdi içebilen varsa içsin
Aynısını söyledi marketten alma kendin yap dedi. benim arkadaşımda maya vardı bugun başlıcam yapmayaMerhaba hosgeldin canım hayırlı olsun gebeligindoktorum bana da kefir önerdi hem bağırsak düzenleyici hem de akıntı gibi şikayetlere iyi geldiğini söyledi. Ama doğalını bulmak gerekirmiş marketlerdekinde katkı maddeleri oluyomuş
Allah Allah niye kaciriyorsun ki bak bende gebe degilim ama hepsini okuyorum kaldi ki gebelerse ya da gebeysek ayni grupta olunacak yani agustos ayi anneleri... degilsek gidicez hayret yani...Kızlar burası hamile olanların grubu degil mi? Gebelik testi yapanlar gebelik bekleyenler için ayrı konular var zaten. Buraya ya test atıp ya da belirtilerini söyleyip hamile miyim diye yorum bekleyenler oluyor devamlı. Ben gebelikle ilgili paylaşımları kaçırıyorum o kadar yorum arasında kayboluyor yani. Yanlış anlamayın lütfen.
Ayyy kefir hiç sevmiyorm ya. Birde ben gece üzerimi örtemiyorm bu ara inşallah bnde hasta olmam . Gerçi bilerek kalın giyiniyorm üstümü örtmediğim için ama inşallah olmamTeşekkür ederim canım Allah hiç bir hamileyi hasta yapmasın bizim ilk aylarımız kışa denk geldi dikkat edelim de hasta olmayalım. Bu arada doktorum bağışıklık için kefir önerdi içebilen varsa içsin
Bnm öğrenmeden öncesinde gaz olmaya başlamıstı ama dün baaaya vardıGünaydın canım. Her gün bir başka gidiyorbenim herkesin aksine akşamüstü bulantım oluyor 2 gündür. Bide devamlı gaz oluyo sen nasılsın?
Siz yazınca farkettim benim de çok gazım oluyor. Bağırsaklar yavaşlıyormuş ondan oluyor heralde yoksa eskiye göre çok daha sağlıklı besleniyorum, dikkat ediyorum. Ya da midem şaşırıp ben bu kadar düzenli beslenmeye alışamadım demiş olabilirBnm öğrenmeden öncesinde gaz olmaya başlamıstı ama dün baaaya vardıkaynanamın yanında tutuyordm böyle artık o gaz resmen içimde dolanıyordu ya bnmde akşam yatmadan oluyo mide bulantm. Valla karısık ya her an her saat olabiliyor. Ama olsn bumlarada şükür. Birde basım bazen çok agırıyor
Ayy allah seni yaSiz yazınca farkettim benim de çok gazım oluyor. Bağırsaklar yavaşlıyormuş ondan oluyor heralde yoksa eskiye göre çok daha sağlıklı besleniyorum, dikkat ediyorum. Ya da midem şaşırıp ben bu kadar düzenli beslenmeye alışamadım demiş olabilir
6 + haftalarda duyulur canim.sagolasin.bende pazartesi kalp sesi için giducem.hem genel muayeneInsallah canim sizede masallah allah hayirla kucagimiza almayi nasip etsin.kalp atisi ne zaman duyulur ki doktor bana cuma gunu 2 hafta sonra gel demisti.keseyi gormek istiyorum ama gittigimde kalp atisini duyar miyim haftaya acaba
Benim doktorun yasakladı canım. Dedi ki çok güvenilir kendiniz yaptırdığınız işte içinde iç yağı vs olmayan varsa yiyebilirsin. Ama o da çok zor ben baştan yemeyin diyorum garanti olsun dedi.Ayy allah seni yayok ya hamilrelikle alakalı o bişy sorcam hamilelikte sucuk, salam sosis falan yenmez dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?