4hafta5gunluk olacak bakalim. doktor o zamana cagirdi. claxane a baslamam gerekli. o zaman verecek sanirim...Perşembe kaç haftalık olucak
ben cizgi goremedim ama henuz vakit var.Ne diyorsunuz bu test için ? Daha 5gün var bata ama umut yok değil mi
Gözün aydın darısı kalp atışını duymaya ve bekleyen herkese olsun inşallah.Kızlar bugün gittim doktora alttan muayene etti. Kese gözüküyor gibi dedi tam net bişey demek istemiyorum ama var dedi. 9 gün sonra kontrole gidicem o zaman normal ultrasonda belli de olur dedi. Folikasit verdi günde bir tane .. siz başka ilaçlar falan kullanıyormusunuz
Bozuk gibi sabah tekrar yapEki Görüntüle 2213974 Bende bugun test yaptım sizce test bozuk mu ?
valla ben şokBu sonuç yalancı çıktı canım
ya ben sende ilkleri yaşıyorum ilkkez gördüm böyle testlerEki Görüntüle 2214021
Hiç mi normal test denk gelmez bana ya
Bugün öğleden sonra yaptığım testi tam atacakken yine acaba mı dedirtti bana
Böyle yan yana ve saatler sonra çıkan ikinci çizgi olmaz değil mi
Canım bugün gün içinde tekrarladım o da böyle tuhaf çıktıGözün aydın darısı kalp atışını duymaya ve bekleyen herkese olsun inşallah.
Bozuk gibi sabah tekrar yap
valla ben şokyani kim olsa ümitlenir bu testte.
yinede inşallah vardır adeti beklemekten başka yapacak birsey yok yada yarın sabah testi tekrarla canım
Eki Görüntüle 2214089
Canım bugün gün içinde tekrarladım o da böyle tuhaf çıktı
Arka arkaya bütün bozuk testler beni mi buluyor ya
Vallahi ben de öyle, heyecandan nazar ediyorum testleri galibaya ben sende ilkleri yaşıyorum ilkkez gördüm böyle testler
yinede hayırlısı
Resimde görünmüyor ama belki sen farkediyor olabilirsin, hem daha erkenNe diyorsunuz bu test için ? Daha 5gün var bata ama umut yok değil mi
hoşgeldinMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 6 haftalık hamileyim. Herkese kolay hamilelikler diliyorum
Amin inşallahEvet öyle. İnşallah herşey yolunda gider ve sağ salim kucağıma alırım. Allah isteyen herkese nasip etsin
şimdilik yok ama daha 5 gün var gün doğmadan neler doğarNe diyorsunuz bu test için ? Daha 5gün var bata ama umut yok değil mi
Geçmis olsun acil şifalar.Benim bacağım ağrıyor ve boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Eğer kendimi iyileştirebilirsem buraya da ev yapımı olanları yazarım bal zencefil limon gibi.
Ama iki haftadır geçmediği için doktorum ilaç yazmak zorunda kaldı. Tereddütlüyüm ama yine de içicem yoksa geçmiyor
Mide bulantısı yaşayan var mı bu arada
şansına hep sana gelmis bozuklar gıcık testlerEki Görüntüle 2214089
Canım bugün gün içinde tekrarladım o da böyle tuhaf çıktı
Arka arkaya bütün bozuk testler beni mi buluyor ya
Aynen canım hepsi gıcık bunlarınhoşgeldinHayırlı olsun hamileliğin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Amin inşallah
şimdilik yok ama daha 5 gün var gün doğmadan neler doğar
Geçmis olsun acil şifalar.
Bulantılar başladı elimde limonla dolanıyorum evde
şansına hep sana gelmis bozuklar gıcık testler
4hafta5gunluk olacak bakalim. doktor o zamana cagirdi. claxane a baslamam gerekli. o zaman verecek sanirim...
ben cizgi goremedim ama henuz vakit var.
Merhaba guzel annelerr benimde sat 7 kasim degerimin yukselmesini bekliyorum ultrason icin 2000 i gecmesi gerekiyomus.cuma gunu 1006 cikti yukselmismidir acaba meraktayim yarn kan sonucunu ogrenmeye gtcem.ama yuruyunce kasigimda otururkende belimde agri oluyor korkuyorum ya normal mi sizde oluyor mu kizlarr
Merhaba guzel annelerr benimde sat 7 kasim degerimin yukselmesini bekliyorum ultrason icin 2000 i gecmesi gerekiyomus.cuma gunu 1006 cikti yukselmismidir acaba meraktayim yarn kan sonucunu ogrenmeye gtcem.ama yuruyunce kasigimda otururkende belimde agri oluyor korkuyorum ya normal mi sizde oluyor mu kizlarr
Insallah canim sizede masallah allah hayirla kucagimiza almayi nasip etsin.kalp atisi ne zaman duyulur ki doktor bana cuma gunu 2 hafta sonra gel demisti.keseyi gormek istiyorum ama gittigimde kalp atisini duyar miyim haftaya acabaYükselmiştir canim . Geçen salı 1080 filandı.cuma gittik keseyi gördük
Değerin yükselmiştir bence yani yükselmesi gerekiyor zaten.Merhaba guzel annelerr benimde sat 7 kasim degerimin yukselmesini bekliyorum ultrason icin 2000 i gecmesi gerekiyomus.cuma gunu 1006 cikti yukselmismidir acaba meraktayim yarn kan sonucunu ogrenmeye gtcem.ama yuruyunce kasigimda otururkende belimde agri oluyor korkuyorum ya normal mi sizde oluyor mu kizlarr
Herkes oyle diyor ama korkuyorum hapsururken falan batma oluyo kasigimda.kilom fazla bide o yuzden korkum var insallah sıkı sıkı tutunur melegim banaO tarz ağrılar oluyor canim
kısaca hormonlar diyoruz canım.ilk aylar normal daha sonra vücut alışıyor bu duruma ikinci 3 ayda biraz daha rahat edersinBide kizlar bir gun burum tikaniyor ertesi gune hicbisey yok ama sonraki gun nezle gibi oluyorum kendime sasiriyorum niye boyleyim diye bide gunduz hep uyumak istiyorum htta farkinda olmadan dalip gidiyorum
amin.Henüz kese görülmeyebilir.kuçükmus.insaalah gorursunuz
Merhaba canim ne ignesi verecekler ki sana bi sorun yoktur insallahamin.
3+2de deger 18di. 2 gun sonra 92 olunca doktor hesap yapti sanirim. 4+5te gel dedi. belki de sirf igneyi vermek icin de olabilir. persembe ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?