- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
önceki günler fitil kullanmadın mı? spermlere zarar verebilir doktorun ilişki yasakladıysa bence değerlendirmeFitil atmadan bugün kısa bir değerlendirme yapsam mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önceki günler fitil kullanmadın mı? spermlere zarar verebilir doktorun ilişki yasakladıysa bence değerlendirmeFitil atmadan bugün kısa bir değerlendirme yapsam mi
yaaa yaaa yeeeEki Görüntüle 2221022 Kızlar selam dün yılbaşı teleşı giremedim testte yapamadım ama bugün koyu çizgiyi yakaladım
Ayy inşallah kaçırmayız işte var yarın ama 5te kalkıcam artık takrar yapıcamyaaa yaaa yeee
hadi bele kuvvet kuzum
dayan dayan birkaç gün sonra uyursunAyy inşallah kaçırmayız işte var yarın ama 5te kalkıcam artık takrar yapıcam
AllaaaaaaaaEki Görüntüle 2221022 Kızlar selam dün yılbaşı teleşı giremedim testte yapamadım ama bugün koyu çizgiyi yakaladım
Aman sakın kaçırma bak bana saldık gari :))Ayy inşallah kaçırmayız işte var yarın ama 5te kalkıcam artık takrar yapıcam
Kuzu ben sadece sağlık ocagında kan verirken test yaptırmıştım . Kan değerleri , şeker kan grubu gibi şeylere bakıldı . Ozamanda tok karnına gitmiştim .kızlar ilk randevuda yapılan kan testleri aç karna mı olmak zorunda? bilgisi olan varmı?
ben sağlık ocağında yaptırmak istemiyorum, hemen kayıt açılıyor ve kücük bi yerdeyiz duyulsun istemiyorum. hastanede yaptırırım ama aç karna mı onu merak ettim. öğlene aldım randevuyu yeni aklıma geldi. değiştirmiyim o zaman saati dimi?Kuzu ben sadece sağlık ocagında kan verirken test yaptırmıştım . Kan değerleri , şeker kan grubu gibi şeylere bakıldı . Ozamanda tok karnına gitmiştim .
Doktor sıkıntı değil demişti .
Ama eğer sabah gidiceksen aç git ..
onun haricinde kadın doğum doktorum benden hiçbir test istemedi ..
Yanı değiştir sbaah en erken saate al canım .ben sağlık ocağında yaptırmak istemiyorum, hemen kayıt açılıyor ve kücük bi yerdeyiz duyulsun istemiyorum. hastanede yaptırırım ama aç karna mı onu merak ettim. öğlene aldım randevuyu yeni aklıma geldi. değiştirmiyim o zaman saati dimi?
anladım sağol kuzum :)Yanı değiştir sbaah en erken saate al canım .
Aç git . Ne olur neolmaz . Belki farklı testler isterler .
Canım sadece betahcg testi için açlık tokluk fark etmiyor. Ama doktorun rutin olarak kan testi yapmak isterse aç olmanda fayda varkızlar ilk randevuda yapılan kan testleri aç karna mı olmak zorunda? bilgisi olan varmı?
sağlık ocağında çalışan bi ebemiz olduğunu unutmuşumCanım sadece betahcg testi için açlık tokluk fark etmiyor. Ama doktorun rutin olarak kan testi yapmak isterse aç olmanda fayda var
bugün mutlaka.Kızlar ben şimdi kaç gün değerlendireyim bi fikir verin bana
evet beklenen adet tarihi açılımı.Merhaba, ben yeniyim bu sene ins bebek sahibi olmak istiyoruz bu ay itibariyle korunmayi biraktik. Bat tarihi dediginiz adet gunumu oluyor?