- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Evet gene çatlamamış bir yumurta dünü boşa değerlendirdim ... attım attım morcivertkedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi at bakalım yapınca. at da kafamız daha fazla karışsın. yok yok o yetmez biraz daha karışsınEvet siliklesmesi lazım yeni bence
sen değerlendirmeye devam... insallah catlar kist olmazEvet gene çatlamamış bir yumurta dünü boşa değerlendirdim ...
Kist yokmuş ona baktirdim ama çatlamazsada zaten beş gün sonra adet olur doktora giderim ve acayip bir bel ağrısı var ki bende akıllara zararsen değerlendirmeye devam... insallah catlar kist olmaz
söktürücü mü biticek 5 gün sonra?Kist yokmuş ona baktirdim ama çatlamazsada zaten beş gün sonra adet olur doktora giderim ve acayip bir bel ağrısı var ki bende akıllara zarar
İki gün sonra bitecek üç güne de adet olurumsöktürücü mü biticek 5 gün sonra?
Ahaha kisss sana ne diyelim bilemedik ki ondan katilamiyom senin durumacan09e sen ne diyorsun bu işe uzaktan izleme katil kizzss
En azından.yum gelişmiş oda bı şey ama 29 30 1 2 bunlar da çift çizgi belirgin şekilde görüldü bakalımAhaha kisss sana ne diyelim bilemedik ki ondan katilamiyom senin duruma
Ee senin hep belirgin cikiyor istee:)En azından.yum gelişmiş oda bı şey ama 29 30 1 2 bunlar da çift çizgi belirgin şekilde görüldü bakalım
test için mi 1 hafta? erken değil mi kızmorcivertkedi canim ben de bir hafta sayiyim demi.. hani iki gun once oldu ya yum.catlama.
Umudum yok da iste... benim pms basladi...mutsuzum umutsuzum gibi alt tarafta hafif hafif sancilar var.. gelecek gibi..
Ama bunlar daha bu belirtiEe senin hep belirgin cikiyor istee:)
11 ocak diyor prg. Bata bati diyorum 9 ocak saymam gerek galiba.. hayirlisi bakalim... pms denilen sey iste... zaten butun 10da 1ler beni bulur :))test için mi 1 hafta? erken değil mi kız
bu kadar erken regl geleceğini belli ediyor mu ya? yok yok benim umudum var pozitif olalım
pms bende de oluyor11 ocak diyor prg. Bata bati diyorum 9 ocak saymam gerek galiba.. hayirlisi bakalim... pms denilen sey iste... zaten butun 10da 1ler beni bulur :))
Hamilelikte oluyormuş ya ondan heraldepms bende de oluyor
2 gün önce çatladıysa yumurta 12 gün sayman lazım anlamadım. benim mi kafam basmıyor
heeeee ayyHamilelikte oluyormuş ya ondan heralde
kızz hani geçmişi biliyorsun ya ondan deme gereği duymadım... ama bilmiyorsun anlaşılan... hani 28 aralık yum.günü gösteriyordu 25 26 da çatladı.. o bakımdan... onun için 11 ocak değil de 9 ocak mı saymalı batı acaba? ki mantık olarak öyle ama bakalım hayırlısı
rica ederim ne demek her zamann :)heeeee ayy
evet evet 26da bile çatladı desek bat 9 ocak olur
mazur gör beni