- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Ben bugün değerlendirdim valla Allah ne verdiyse nabym yarın tekrarlim bakım ,bugün mutlaka.
yarın tekrar test yaparsın çatlamışsa yarın da ilişki olsa yeterli. çatlamamışsa muhtemelen yarın ve sonraki gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün değerlendirdim valla Allah ne verdiyse nabym yarın tekrarlim bakım ,bugün mutlaka.
yarın tekrar test yaparsın çatlamışsa yarın da ilişki olsa yeterli. çatlamamışsa muhtemelen yarın ve sonraki gün
sen var ya iflah olmazsınBen bugün değerlendirdim valla Allah ne verdiyse nabym yarın tekrarlim bakım ,
Bugün kullanmadım yavrum nb yum üç gün oldu kocada artık trip atmaya başladısen var ya iflah olmazsın
neyse hayırlısı artık. fitil olayı tereddütte bıraktı beni
Dünü değerlendirdim bu akşamıda değerlendiricem yarınıda değerlendiririz inşallah yarın silikleşme olurda çatlar umarımbugün mutlaka.
eee iyi ettiniz ne diyim o zamanBugün kullanmadım yavrum nb yum üç gün oldu kocada artık trip atmaya başladı
inşallah çatlar yarına. yarın istersen hem sabah hem akşam yap hangi ara çatladığını anlarsınDünü değerlendirdim bu akşamıda değerlendiricem yarınıda değerlendiririz inşallah yarın silikleşme olurda çatlar umarım
Bende valla daha koyu çıkıyor Muş güllerim kieee iyi ettiniz ne diyim o zaman
yarın cıkacak sonucu merak ediyorum cidden
evet beklenen adet tarihi açılımı.
sat da son adet tarihi.
hoşgeldin :)
H E listeye ekler misin?Hosbuldum:) ozaman benimde bat tarihim 18.01.2019
Aaa Şanlıurfa 'da mısınben gelebilirim
Günaydın canım ben de öyle arada kaçamak bakıyordumKızlarrr günaydınn... konuşmuşsunuz gecee.. kimse yok diye gittimdi bende yattım uyudum
güzel haberler bekliyorum
Amann nereye girdigine de karismasinlar yaa... bizimki de ses cikarmiyor simdi... ee face watsap insta falan yok sadece bu buna da sussun bi zahmet:))Günaydın canım ben de öyle arada kaçamak bakıyordum
biz de hepsi var ondanAmann nereye girdigine de karismasinlar yaa... bizimki de ses cikarmiyor simdi... ee face watsap insta falan yok sadece bu buna da sussun bi zahmet:))
ovulasyon mu?Günaydın kızlar ve test yapmaya gidiyorum
Evet siliklesmesi lazım yeni benceovulasyon mu?