- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
En alttaki bugün şimdi yaptım canımburaya at bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım bu cidden negatifEn alttaki bugün şimdi yaptım canım
Valla canım silik de deil koyu d da vücudum bana oyun oynuyorresmensanırım bu cidden negatif
yumurtluyosun o zaman değerlendirmeye devam
tamam daha da stres yapma artık gelicek olan regli de engelliceksinEn alttaki bugün şimdi yaptım canım
Valla canım silik de deil koyu d da vücudum bana oyun oynuyorresmen
O yok zaten canım ilaç olmadan 3-5 ay gelmeztamam daha da stres yapma artık gelicek olan regli de engelliceksin
Canım senin regl düzensiz mi yada geç mi oluyorsunO yok zaten canım ilaç olmadan 3-5 ay gelmez
Hiç olmuyorum canım ilacsizCanım senin regl düzensiz mi yada geç mi oluyorsun
O yüzden sen yumurtalamadin daha yada bende senin gibiyim yumurtlaman olmayacak o yüzden geçikecek ben klomen kullanınca anca yumurtlama oluyor tabi ona da çok şükür yada bı kere soğan kürü yapmıştım 3 ay günü gününe gelmiştiHiç olmuyorum canım ilacsiz
Merhaba canım hoşgeldin . Pazartesi senide listeye eklicem . Telefondan ekliyemıyorum lütfen kusura bakam . Topiğim ugur getirsin inşallaahhhHerkese iyi geceler
@can09e davetine icabet ettim geldim
Ben Melek 37 yaşındayım 2.cocuk için 3 senedir uğraşıyorum .6 haftalık bir kürtaj birde kimyasalim var.
Bu ay femara +ovitrella kullandım.Bata son 8
Biraz okuyup bilgi edineyim ben topigi
At looooooGünaydınnn.
Loo piki yakaladımmm looooo
Uyanınınnn loooooo
Günaydın Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahGünaydınnn.
Loo piki yakaladımmm looooo
Uyanınınnn loooooo
ne yapmamiz lazım canım bana detaylı anlatır mısınO yüzden sen yumurtalamadin daha yada bende senin gibiyim yumurtlaman olmayacak o yüzden geçikecek ben klomen kullanınca anca yumurtlama oluyor tabi ona da çok şükür yada bı kere soğan kürü yapmıştım 3 ay günü gününe gelmişti
Canım adetten sonra başladım zaten bugün 30. Gün adet biteliDarkgod canım dediğim gibi senın adetler düzensiz ya senın yumurtlama daha gerçekleşmedi bence ..
Benden sana öneri şu doktorun verdiği ilacı iç . Adetinin bir güzel ol . Sonra Allahın izniyle görücez sende de piki ?
Günaydın canım, bence doktor ile yumurta takibi yapmak lazım, adetin 3. günü muayenede foliküllerin durumuna bakıyorlar, ona göre de yönlendirirler ilaç ya da iğne ile büyütmek ve çatlatmak gerekirse ve çatlama gününe göre de ne zamanlar ilişki olması gerektiğini söylerler yaklaşık. Hakkında hayırlısı olsun.ne yapmamiz lazım canım bana detaylı anlatır mısın
Maşallah canım hadi bakalım 12 gün sonra senden bebiş haberi alır teyze oluruz inşallahİlk sayfaya tık tık
Biliyorum canım . Her ay yumurtlucaz diye bişey yok biliyosun . Bazı aylar kadınlarda yumurtlama olmuyormus ..Canım adetten sonra başladım zaten bugün 30. Gün adet biteli