- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
yap bisey olmaz altı üstü yumurta catlayacakKasıgımda 3 gündür ağrı var :/
Sanrıım kendimi dinleidğiö için hissediyorum .
Gı ne dicem temizlik yapmasam mı bugun
ama sen bi de akşam yap ovuyu bakalım çatlamış mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yap bisey olmaz altı üstü yumurta catlayacakKasıgımda 3 gündür ağrı var :/
Sanrıım kendimi dinleidğiö için hissediyorum .
Gı ne dicem temizlik yapmasam mı bugun
ay yazık ya hahaha bizde de ben istemedim sabah. göreve kalkar gibi uykulu uykulu bi de alarm kurcaktık yani. gece geç saatte olsun ne farkeder dedimBende öyle düşündüm zaten sabahleyin baya zorladım yazık uykusu çok ağır
Akşam derken saat kaç ? 6 gibimiyap bisey olmaz altı üstü yumurta catlayacak
ama sen bi de akşam yap ovuyu bakalım çatlamış mı
Biz sabah namazına kalıyoz ya ondan çok görev gibi olmadıay yazık ya hahaha bizde de ben istemedim sabah. göreve kalkar gibi uykulu uykulu bi de alarm kurcaktık yani. gece geç saatte olsun ne farkeder dedim
şöyle 6 gibi bi test yaparsın. baktın çatlamamış o saatlerde bide sabah ilişki olur yani bence. can09e daha iyi biliyor. baktın siliklemiş yani çatlamış, 6da veya daha gec hiç farketmez ilişki olur. ertesi gün ilişki olmasına gerek kalmaz çünkü yumurtanın ömrü yetmezAkşam derken saat kaç ? 6 gibimi
Canooo koşş bilginlendiirrrşöyle 6 gibi bi test yaparsın. baktın çatlamamış o saatlerde bide sabah ilişki olur yani bence. can09e daha iyi biliyor. baktın siliklemiş yani çatlamış, 6da veya daha gec hiç farketmez ilişki olur. ertesi gün ilişki olmasına gerek kalmaz çünkü yumurtanın ömrü yetmez
Kuzuumm gozun aydinn bakk pik istee..Canooo koşş bilginlendiirrr
Kuzuumm gozun aydinn bakk pik istee..
morcivertkedi kuzum est. teveccuhunuz efendim.. sen de gayet guzel soyledin...
bir bilgi disinda agrilar gittiginde catlamis oluyor benim bildigim..
Haydi bele kuvvett
Bizide cagirsanaaaa
Sağolım canlarım bilgilendiz için ben gidem evi süpürem sonra mükellef bir kahvaltı hazırlayayım
benim son ağrıda çatlamış oluyor işte kendimden baz alarak söyledim büyürken ağrım olmuyorKuzuumm gozun aydinn bakk pik istee..
morcivertkedi kuzum est. teveccuhunuz efendim.. sen de gayet guzel soyledin...
bir bilgi disinda agrilar gittiginde catlamis oluyor benim bildigim..
Haydi bele kuvvett
Kolay gelsin canim
Sağolım canlarım bilgilendiz için ben gidem evi süpürem sonra mükellef bir kahvaltı hazırlayayım
Bende bugün ilaçlara baslicam uc ilaç yüz TL tutmuş kocyi batırdikKolay gelsin canim
benim isler de duru
Hicc doymuyorum bu ara agzim kuru ve sirt agrim var cook erken ama iste insan belirti aramadan duramiyor:))
Soğan kürü nu yaptin mı hiç canimne yapmamiz lazım canım bana detaylı anlatır mısın
Sen ayri bir tez konusu falansin yaniBende bugün ilaçlara baslicam uc ilaç yüz TL tutmuş kocyi batırdik
Bir de c kismi solda t kismi sagda tut gunlerini oyle yaz ve cek kuzum bi zahmet bundan sonraBende bugün ilaçlara baslicam uc ilaç yüz TL tutmuş kocyi batırdik
Fark etmiyor ki gene saçma denklemBir de c kismi solda t kismi sagda tut gunlerini oyle yaz ve cek kuzum bi zahmet bundan sonra
Yok boyle ters oluyor cebi ceviriyooz falan o bakimdan.. bundan sora yanii once c kismi belirir sonra t ya ondan anlatamadim heralde belki H E anlatirFark etmiyor ki gene saçma denklem
Fark etmiyor ki gene saçma denklemBir de c kismi solda t kismi sagda tut gunlerini oyle yaz ve cek kuzum bi zahmet bundan sonra
Sorun değil tamamYok boyle ters oluyor cebi ceviriyooz falan o bakimdan.. bundan sora yanii once c kismi belirir sonra t ya ondan anlatamadim heralde belki H E anlatir