- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Okudugum herseyı ovu olarak görüyorumEvet gule gule giyelim.sagol bebisim daha iyisi senin olsun..
Ruh halim iyi değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudugum herseyı ovu olarak görüyorumEvet gule gule giyelim.sagol bebisim daha iyisi senin olsun..
Aaa ama nedennn sen beni zinde tutuyordun enerjini hatirliyorumm kuzumm.. ama dusunme bu kadar sen dogurgan kadinsinnn ama evde problem varsa bilemicimm onu da takma varsa daaOkudugum herseyı ovu olarak görüyorum
Ruh halim iyi değil
Elcinim bende geldim ama bir ay oluyo düşük yapalı
Benimde 5 haftalıkti kaybettim beni terk etti kuzum.
Benim bat belli değil ilk adetimi olmadım henüz.
Doktorum bebeğin küçük olduğu için korunmana gerek yok dedi
Bu aydan sonra bende yine olsun istiyorum çünkü zaten çok geç gebe kalabiliyorum.
Problemi halettik ama ne bilim off kendime bir dur demem şazım sanırım olcaksa da stresten engellicem .Aaa ama nedennn sen beni zinde tutuyordun enerjini hatirliyorumm kuzumm.. ama dusunme bu kadar sen dogurgan kadinsinnn ama evde problem varsa bilemicimm onu da takma varsa daa
Hos geldin canim.gecmis olsun evet vakti var elbet.. ayni zamanda olmusuz... senin kendi mi dustu..ben kurtaj oldum.. 22 mayista.. 15 mayista dogum gunumdu ...Selam kızlar mayıs ayında düşük yaptım.8 haftalık.2 yıllık evliyim yaş 34.Mayıstan bu yana denemelere devam fakat sonuç olumsuz.Doktor her şey gayet iyi diyor. zamanı var demekki bat 1 ya da 2 ocak.ondan sonra ovu testine baslayacagim laboquickten çoğu kişi memnun sanırım.
Hoşgeldin canım ..Selam kızlar mayıs ayında düşük yaptım.8 haftalık.2 yıllık evliyim yaş 34.Mayıstan bu yana denemelere devam fakat sonuç olumsuz.Doktor her şey gayet iyi diyor. zamanı var demekki bat 1 ya da 2 ocak.ondan sonra ovu testine baslayacagim laboquickten çoğu kişi memnun sanırım.
Banada şuan herkes aynı seyı söylüyor ..Benim 25 mayıstaydı canım kurtaj yapıldı kimisi dediki hemen hamile kalırsın.Hayırlısı bakalım bu da bizim imtihanımız demekki Allah tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah hepimize
Amin canim insallah baska var mi cocuk ilk mi olacak..Benim 25 mayıstaydı canım kurtaj yapıldı kimisi dediki hemen hamile kalırsın.Hayırlısı bakalım bu da bizim imtihanımız demekki Allah tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah hepimize
Aa noldu sana neden umutsuzluga kapildin sen.. bana bakkBanada şuan herkes aynı seyı söylüyor ..
Umarım söyledikleri gibi olur
Olmazsa da üzülmek yok tabı kı ..
vakti gelmemiş demeki
Sağol canımBanada şuan herkes aynı seyı söylüyor ..
Umarım söyledikleri gibi olur
Olmazsa da üzülmek yok tabı kı ..
vakti gelmemiş demeki
Bu ay az değerlendik gibi geliyo .Aa noldu sana neden umutsuzluga kapildin sen.. bana bakk
Yok canım ilk olacak nasipse.Senin de mi ilkAmin canim insallah baska var mi cocuk ilk mi olacak..
Yok daha kacirmazsin testini de yapiyorsun.. kaliteli olmayan nasil tutar onu bilmiyorum canim.. bir anomali var oluyor demekki sagliksiz dediklerinde..Bu ay az değerlendik gibi geliyo .
Her gün yapmaya da korkuyorum .
Diğerinde her gun yapmıştık
Ondan mı kalitesiz sperm tutundu diyorum ..
off offff ..
dün yapmadık bugunde yapmadık yarın sanah yapcam ya acaba dıyom kaçırcam mı
Bugun sonucta pik olmadı kaçırmam demi
Canim benim bir kizim var 3 de kaybim...Yok canım ilk olacak nasipse.Senin de mi ilk
Ay hadi hayırlısı yaa ben testi dışarda yaptım bugün apartopar çantamın dibine yatay şekilde koydum eve gelince bakabildim ilk 10 dk yakalayamadım ama evdekilerden hiç biri bu kadar koyulaşmamış günlerdir duruyorlarYumurtalama yakın gibi canım hadi hayırlısı
Rabbim ona hayirlisiyla bir kardeş nasip etsin inşallah.Canim benim bir kizim var 3 de kaybim...