- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
27 ve mutlu oldum sözlerinize:)Demi demi ben de oyle dusundum 2 defa yumurtlama da soz kunusu ammaa yasi kacti acaba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 ve mutlu oldum sözlerinize:)Demi demi ben de oyle dusundum 2 defa yumurtlama da soz kunusu ammaa yasi kacti acaba...
2. yumurtlama da kâfidirDemi demi ben de oyle dusundum 2 defa yumurtlama da soz kunusu ammaa yasi kacti acaba...
stres yaptıkca gecikir. hamile değilsen hemen gelsin de geçsinKızlar ben bekliyorum ama hala olmadım hasta
Aynen vallastres yaptıkca gecikir. hamile değilsen hemen gelsin de geçsin
yumurtlamanın yaklaştığının belirtisiEveettt beennn geldiiimmmmm
Demin wc de o şeffaf akıntıdan geldi . İğrenç ama kalın mı incemi diye sorduydunuz ya onu inceledim
Kopmadan uzayan bişey
Şeffaf rengi yok gibiydi . Yapışkan gibi ..
İlişki bu akşam yok . Yarın sabah namazından sonra
Yumurtalama yakın gibi canım hadi hayırlısıEki Görüntüle 2220179 Kızlar bugün size dahil olamadım işlerim vardı malum yılbaşı öncesi alışveriş telaşı bu gün ki testim
yumurtlamanın yaklaştığının belirtisi
bu sıra ilişki önemli işte, ay cok heyecanlı
ayyyyy bence baya hamilesin yaa
zaten bu kadar sıklığa rast gelmemesi cok zor bence senden güzel haberler alıcaz insallahSık sık yapıp kaliteyi düşürmeyim dedim yarın sabah tan sonra 2 3 küç üst üste yapıcam
Ayy hadi inşallahhYumurtalama yakın gibi canım hadi hayırlısı
Yarın sıliklesirse değilim dir gerçi baya dir sıvı almadım normal test mi yapsamayyyyy bence baya hamilesin yaa
Sağlıkla gelsinzaten bu kadar sıklığa rast gelmemesi cok zor bence senden güzel haberler alıcaz insallah
hayır sabahı bekle mutlakaYarın sıliklesirse değilim dir gerçi baya dir sıvı almadım normal test mi yapsam
Yapta rahatlayak sırf sen test atmışsındır diye girdimYarın sıliklesirse değilim dir gerçi baya dir sıvı almadım normal test mi yapsam
İnşallah hepimiz yaşayalım o duygu yuSağlıkla gelsin
Tek dileğim bu yoksa ben beklerim
evet Allah herkese sağlıkla hayırla nasip etsinSağlıkla gelsin
Tek dileğim bu yoksa ben beklerim