- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
yok kız kalkınca yapman yeterli :) hadi bakalım bekliyoruz haberleriniErken saattemi olması lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız kalkınca yapman yeterli :) hadi bakalım bekliyoruz haberleriniErken saattemi olması lazım
Ben oğlumu hatırlıyorum böyleydi ney koyu ne silik ortasıydı kan vermiştik 360.falan çıkmştı canım 1000lerde falan öylesine yapmıştım 3 5 gün sonra kopkoyu çıkmıştı. Belki testlerin hassasiyetine bağlı da olabilir.biri bu testten 1 gün sonra kan vermiş 1600 çıkmış değeri. hadi yaptığında 1000 olsun değeri. 1000de çok koyu çıkması gerekmez mi ovu pik gibi?
seninkinin markasını hatırlıyor musun?Ben oğlumu hatırlıyorum böyleydi ney koyu ne silik ortasıydı kan vermiştik 360.falan çıkmştı canım 1000lerde falan öylesine yapmıştım 3 5 gün sonra kopkoyu çıkmıştı. Belki testlerin hassasiyetine bağlı da olabilir.
Benimkide lab dı canım aynen takma boşver yarın yaparsın bi dahaseninkinin markasını hatırlıyor musun?
bu dandik baya ya. elime alınca bile anlamıstım
laboquickten şaşmayacaksın arkadaş
laboquickde hcg 1000ken test yapsan aşırı koyu çıkar yani hassasiyeti düşük sanırım.Benimkide lab dı canım aynen takma boşver yarın yaparsın bi daha
Ayyy hadi inlallah diyorummyok kız kalkınca yapman yeterli :) hadi bakalım bekliyoruz haberlerini
Sende hamilesin değilmi canımlaboquickde hcg 1000ken test yapsan aşırı koyu çıkar yani hassasiyeti düşük sanırım.
yok yarın değil de pazar-pazartesi sabah yaparım. zaten salı kan vericem :)
evet hamileyim :) inşallah sağlıklıdır dua et bana daSende hamilesin değilmi canım
Ayyy inşallag canım sağlık la kucagına alırsın inşallah sen ne kadarlık evliydinevet hamileyim :) inşallah sağlıklıdır dua et bana da
1 bucuk yıllık evliyim 8-9 aydır deniyorduk :) sağolasın Allah isteyen herkese nasip etsinAyyy inşallag canım sağlık la kucagına alırsın inşallah sen ne kadarlık evliydin
Amin canım inşallah seninde saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah1 bucuk yıllık evliyim 8-9 aydır deniyorduk :) sağolasın Allah isteyen herkese nasip etsin
Bu ne biçim test gı . Buzdolabı gibibu test benimle alay mı ediyo ya
ha dedim sabah değil de akşam yapayım ne farkeder?
cok silik geldi, hassasiyeti de yazmıyor internete de baktım yazmıyor. eski bi testmiş ondan mı acaba?
eczanede bu varmışBu ne biçim test gı . Buzdolabı gibi
Adam akıllı test al
ovu yaptım geldım :)günaydıınnn
duydum ki elcin topik nöbetindeymiş tek bırakmaya gönlüm el vermedi
akıntı kalın mıydı ince miydi? kalınlaştıkça yumurtlama yaklaşıyor canım.ovu yaptım geldım :)
Hala pik değil olmamasıda normal ama işte
Dün ilişkide yapmadım ..
Ama şimdi wc de saydam bir akıntı geldı.. Ay sabah sabah ne iğrencim
Koycam şimdi normalde wc de foto çekerdım Dışarda iş var dıye çıkmak zorunda kaldım . Odam müsait olsun şimdi görürler falanakıntı kalın mıydı ince miydi? kalınlaştıkça yumurtlama yaklaşıyor canım.
testi koysana :)