- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Aminn canım Allah razı olsundoğum günü kutlu olsun birlikteliğiniz mutluluğunuz bir ömür sürsün canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım Allah razı olsundoğum günü kutlu olsun birlikteliğiniz mutluluğunuz bir ömür sürsün canımm
Hayır canım asıl şuan çatlamış oluyor bugün önemli ve bundan önceki günler ne zaman oldu ben önceki gebeligimde catlamadan önceki gün ve catladiktan sonraki gün ilişki olmuştuKızlar 12.deyim sabahki testim ..
Artık silikleşmeye başlamış olan olmuş biten bitmişt Eki Görüntüle 2219766
gecikmeli hediye vermelisin kocana :)Evvet mınımınıminnaaağğızzz
Eşimi çok sveerım oyyy bugunde doğum gunu mınnaağımınnn
Ağzını yuzunu kemırdıgım
Allaa Allaa arada baya fark var ve senın 2 ocak olması zor yaH E canım uygulamayı indirdim 2 ocak verdi bende son 1 yılı girdim
KimGebeligi de giriyormusunuz?
evet sat 18 aralık 22 sinde bitti siklusum 30 gün sanırım doğru olan 2 ocakAllaa Allaa arada baya fark var ve senın 2 ocak olması zor ya
Daha geçen hafta bittin reglin
Programa giriş yapanlar Kimm
Benım 15 ocak gösterıyor .evet sat 18 aralık 22 sinde bitti siklusum 30 gün sanırım doğru olan 2 ocak
BizPrograma giriş yapanlar Kimm
tamam döngüye gebeliği de girdiniz mi diyorum bendeeeBiz
Ben gebelik istiyorum dedim programda
Bende sandıydım kı burda bır ebe var veee gebelerin doğumuna gırıyomusun dıye sordun sandımtamam döngüye gebeliği de girdiniz mi diyorum bendeee
22 diyorsun siklusum 30 diyorsun doğru olan 2 ocak diyorsun kuzum anlamadı benevet sat 18 aralık 22 sinde bitti siklusum 30 gün sanırım doğru olan 2 ocak
Ebebu nunda kafa gitti22 diyorsun siklusum 30 diyorsun doğru olan 2 ocak diyorsun kuzum anlamadı ben
ahahaa yok yok etiketleseydim iyiydi de üşendimm yine pide falan kolesterolüm arttı heraldee elim ayaam kalkmıyoooBende sandıydım kı burda bır ebe var veee gebelerin doğumuna gırıyomusun dıye sordun sandım
Allahım delırıyrum
yani senin bana söylediğin program doğru yumurtlama günü verdi hesapladım 2 ocak olması lazımEbebu nunda kafa gitti
Ben hiç iğne veya hap kullanmadım canım hiç bilmiyorum .Kızlar bişi sorcam ben bu söktürücü iğne ler vurulduktan kaç gün sonra adet oluyorsun