Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım nerde kız dün bile test yaptım ben ama nafile. Bugün sabah Kırmızıları gördüm. Ovulasyon testleri falan var ya ben onları bile burda öğrendim. Hiç bilmiyorum. Hiç yapmadım mesela.

İmkanım olsa ben de 10 önceden başlarım ama eşimle bozuşuyoruz, gün geçmeden yapılır mi diye.
 
Ardnlina Ardnlina ama çok ağrın varsa dikkate almak da gerekir... hatta 2.ay regl zamanında da ağrıyabilir kuzum... sende dikkat et yine de.
Cok sukur oyle asiri yok arada yokluyor sadece dun cok yurudum sanirim ondan oldu bugun cok sukur daha iyiyim. Cok sagol canim dikkat ediyorumda iste bazen aksamalar oluyor
 
Bende ovulasyonu abartmisim 30 tane almisim 15te gebelik testim vsr :KK45:
canım benım 2 yıldır olmayınca ne ovulasyonlar aldım ama ovulasyonu baktım gunluk yapıyom gebelik gibi ustelık cokta yanılttı beni yalancı koyulukla bende dedim gebelik yerine ovu yapcagıma hcg testi yapayım zaten sunu farkettım ovulasyonları pozitif olanların gebeliktedede silikte olsa çıkıyor
 
Adetimin bugün bitmesi lazımdı aslında ama yarına kalmış gibi duruyor, bittiğinin 2. günü başlayayım 15 gün kullanayım diyorum belki şifamız ordadır diyerek. Tadı çok kötü mü kuzum yani çalışıyorum hani ağız kokusu falan yapar mı? İyileşmene çok sevindim canım inşallah daha tekrar etmez. Bende sormak istedim ovü testi yapıcam zararı olur mu diye işte, inşallah tez zamanda gelir bebişimiz.

Ben normalde soğan sevmem ama 2 defa içebildim canım tadını sen düşün :) Ağız kokusunu düşünme işten eve geçtiğinde içersin yatarken dişleri fırçaladiginda koku felan kalmaz :) Bencede dene canm, inşAllah seversin rahatça icebilirsin. Aminnn kuzum aminn tez vakitte nasip etsin Rabbim. Benim bidaki aya kaldı umudum :KK43: :KK43:
 
Selam canm ben laboquik sipariş ettim kötü değil genel kullanılan marka

Elimde 10 tane var adetin 2. günündeyim 10. günü başlayıp elimdekiler bittikten sonra daha yapmiycam diyorum ama tahrik ediyorsunuz. :) :)
 
X