Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşAllahhh canm, regl bekliyorum ben bu ay gol değil büyük ihtimal. :)

Canım bende gol değil anlaşılan şuan puding yapıyoruz krize girdim bu numarası burayı ararsin yarın dersin bi macun hazirliyormussunuz isteği ve sperm kalitesini yükselten delibal zencefil keçi boynuzu felan kayıyormuşsunuz dersen anlarlar büyük ihtimalle sende kullanabilirsin üç günde bir asam öyle demiş abiye
 

Eklentiler

  • 1549302588722902299739.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 18

Evett canm bakıldı eşime de sorunu yok çok şükür. Biraz da o yüzden alınganlık yapıyo olabilirim sorunlu olduğumu düşünüyo diye bilmiyorum.
 

Çok şükür canm onları atlattım da pozitif göremedim henüz, Rabbim isteyen herkese de bana da en kısa zamanda nasip etsin inşAllah zor gerçekten ama benim imtihanımda bu demekki diyorum napayım. Bende gün aşırı olsa şansımız artsa diye istiyorum zaten başka bi amacım gayem yok ama işte... Hayırlısı artık canm son 10 ovu testim var regl olursam eğer 10. gün başlıycam 20. güne kadar pik görürsem görürüm değerlendiririm görmezsem de şansa artık.. Hep dualarımdasınız, ismen olmasa kullanıcı adı olarak, isteyen olarak..
 

Belli olmaz canm inşAllah gebelik belirtileridir kırmızılar görmez de pozitif sonuçlar iletirsin inşAllahhhhh Rabbim duysun sesimiziii.. Tamam canımm çok teşekkür ederim yarın arıycam mutlaka inşAllah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…