Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy tabiki inşalalh adete 13 gun var
 
Valla biz hep korundugumuz icin 1 aydir sadece korunmuyoruz odul gibi suan tabiki hic senin acindan dusunmemistim dogrudur
 
Kizlar merhabalar..bata 1 kala test yaptim. Hafif bir cizgi cikti ama ben tecburelerime bagli kalarak hemen umutlanmiyorum.yinede sizde bir bakin bakim gorunuyormu sizcede cizgi?
Görüyorummm ..
ama aklımı bulandıran şeyi söylim . Bata 1 varken bu kadar silik olmaması lazım . İnşallah geç dölenmedir kuzumm

Ben gordum belli belirsiz ben gorduysem vardir demi H E
Ay öldümde cennettemıyım
Gördün he
 
Kızlar moralim çok bozuk ... Doktor bana bol bol uzan dedi daha çok yeni bir gebelik olduğundan dikkatli olmamı söyledi . Eşim de sağolsun 5 6 aydır beklediği için fazlasıyla dikkat ediyor ve bir yere gitmememi evde istirahat etmemi istiyor . Benim alt katımda da kayinvalidem oturuyor ancak bu durumu kabullenememiş gibi davranıyor anlayamadım çok istiyordu aslında ama her gün bana kahvaltıya gelip aksam yemeğini de yiyip giden kişi bugün bana bakmaya gelmedi bile ona göre abartıyoruz ve daha bişiy belli değil. Bu durum beni çok üzdü . Sadece bi kere arayıp kendi evine çağırdı yarin misafirlerim var evi toplamam lazım falan Ne hazırlayacağım dedi sende gel falan dedi . Ama çok bozuk atıyordu sesi.
 
misafirler icin hazırlığa yardım etmenizi mi istiyor? yani böyle bi durumda olmasaydın elbette yardım edebilirdin hamileyiz hasta degiliz sonucta. ama doktorun sana özellikle bunu söylediyse dikkat etmen gerekiyor. Allah korusun bisey olsa o yaptıgın işi görür mü gözün? bi candan değerli mi? tamam hersey olacağına varıyor nasibi yoksa ne yapsan tutunamaz diye düsünüyor annelerimiz. ama öyle diye de salmamak gerek. vicdan azabı cok kötü. söyleseydin anne kolayına sahip olunmuyor en azından bu süreçte dikkat etmem gerekiyor kusura bakma deseydin. varsa eltin görümcen onlar gitsin. yoksa da yapsın isini ya sana güvenerek mi çağırmış misafiri?
 
Görüyorummm ..
ama aklımı bulandıran şeyi söylim . Bata 1 varken bu kadar silik olmaması lazım . İnşallah geç dölenmedir kuzumm


Ay öldümde cennettemıyım
Gördün he


Ama soyleki sadece 8-12-13 ocakta birlikte olduk.yani varsada ancak intikal etmistir kendileri..
 
Ayy aynen ya sana mi guvenip cagirmis.. hic oyle seylerimiz olmadi ya.. belki bekler ama hayatta demez gel burami temizle gel bunu yap misafirim gelecek gel...bende cagirmam..
Hayir durumunu bilmiyor mu?
Ne bozuk atiyorsa...
Sen de bozma moralini hic.. cunku hareket etmemenden once moralin stresin de onemli
 
Doktorunu dinle . onunki canda o kucuk yavrucakki çan degil mi tabi onemsicen . Sende kırmadan dinlenmen gerektiğini fazla birşey yapamicagini şöyle canm . Aman bırak gelmesin sana yardıma bence daha çok yorulursun. Açıkçası ben evde kim olursa olsun yabancı sonuçta illa kalkıp dolanırım iş daha çok oluyor öyle
 
Zaten çarşamba günü de vardı böyle birşey ve ben tüm ikramları hazırlamıştım . Evet evde 18 yaşında görümcem var ama kendisine yaptirmiyor çok. Böyle olunca kendimi çok yanliz hissettim.

Moralini bozma canım takmamaya çalış normal zamanın değil sonuçta. Sorunun olmasa tabi yardım ederdin ama şuan durum normal değil.
 
Zaten çarşamba günü de vardı böyle birşey ve ben tüm ikramları hazırlamıştım . Evet evde 18 yaşında görümcem var ama kendisine yaptirmiyor çok. Böyle olunca kendimi çok yanliz hissettim.
o evin küçük kızından bende de var bitane. hiçbir şey yaptırmaz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…