- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
Kızlat rabbim tez vakitte evlatlarınızda kavustursun inşallah
Aminn inşAllahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlat rabbim tez vakitte evlatlarınızda kavustursun inşallah
Aşılama yaptın mı canım bende kullanıyorum da onerecegin biseyler varmiBende femara ile hamile kaldım içinde 30 tane vardı her ay adetin 5. Günü 5 gün sabah akşam kullandım ikinci ayumda hamile kaldım çok şükür
Canım en son bu topikte sana yazmışım tüp bebek denemesiyle hamile kalmıştın yanlış mı hatırlıyorumAmin kuzum amin inşallah
Kalmıştım ama sevincim 3 gün sürdü kimyasal oldu cnmCanım en son bu topikte sana yazmışım tüp bebek denemesiyle hamile kalmıştın yanlış mı hatırlıyorum
Ben onu kaçırmışım çok üzüldüm rabbim tez zamanda tekrar sevindirsin inşKalmıştım ama sevincim 3 gün sürdü kimyasal oldu cnm
Amin cnm Allah razı olsun inşallah ya inşallahBen onu kaçırmışım çok üzüldüm rabbim tez zamanda tekrar sevindirsin inş
O kadar güzeldi ki burada geçirdiğimiz zamanlar şimdi sessiz kalmış topik
Merhaba canım , fırsat olmuyor kk'ya girmeye inanki canıma okuyor. Nerdeyse 3.5aylık olduk bizde.Senin doğumunda yaklaşmış. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Nasil durumlar?Merhaba hanımlar, bir zamanlar ne aktiftik bu topikte. Nasılsınız bebişler büyüyor mu her şey yolundadır inşallah...
Oy maşallah minik kuzuya Tatlı bir telaş içindeyiz az kaldı bizim de kavuşmamıza inşallah canımMerhaba canım , fırsat olmuyor kk'ya girmeye inanki canıma okuyor. Nerdeyse 3.5aylık olduk bizde.Senin doğumunda yaklaşmış. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Nasil durumlar?
Ohh süper , inan sende daha giremeyecekwin doğum yapınca:)))Oy maşallah minik kuzuya Tatlı bir telaş içindeyiz az kaldı bizim de kavuşmamıza inşallah canım
Merhaba canım , inan Herzaman diyorum gireyim gireyim hep bişey çıkıyo.. bende öok özlüyorum burayı neler paylaştık sizlerle çMerhaba hanımlar, bir zamanlar ne aktiftik bu topikte. Nasılsınız bebişler büyüyor mu her şey yolundadır inşallah...
Kimmiş onlarYeni hamişlerimiz var sanırım gözleriniz aydım olsun sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin Rabbim
Kimmiş onlar
Aaaaa kuzummm yaaaa çok sevindimm ben inan ki çok giremiyorm ama girdiğimde sana bakıyordum napıyorsun diye . Allahım inşallah kavusmanızı nasip etsinCanımm daha keseyi görmedik söyşemek için erken mi bilmiyorum ama bende hamileyim
Aaaaa kuzummm yaaaa çok sevindimm ben inan ki çok giremiyorm ama girdiğimde sana bakıyordum napıyorsun diye . Allahım inşallah kavusmanızı nasip etsin