- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Hahha azıcık değişik insanım ben bakma bı de tahmin yapıyorum ama hiç tutturabilmis değilim çok mu bulantılarınIlk kız diyensin aynen sağlıcakla gelsin bir an önce mide bulantıların geç sin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahha azıcık değişik insanım ben bakma bı de tahmin yapıyorum ama hiç tutturabilmis değilim çok mu bulantılarınIlk kız diyensin aynen sağlıcakla gelsin bir an önce mide bulantıların geç sin
Tahminleri alayım kızlar ❤
Kendi adima bitislerdeyim sen nasılsın canm
Testler negatifse kan verme bence boşuna kendini üzme derim özeller alır yinede sen bilirsin cnm inşallah olumlu sonuç alırsın yılın son günü
Cnm kan vermek yerine kadın doğuma gitsen daha iyi olur sankiVerme mi diyorsun ay bilemedim ki yaa
Cnm kan vermek yerine kadın doğuma gitsen daha iyi olur sanki
Inş hakkında hayırlısı olur cnmBi süre daha olmazsam ve kanda negatif çıkarsa gidrrim canım
Şu kan vermeye bile vaktim yok eşim gelince gitmeyi planlıyorum bakalım
Hahha azıcık değişik insanım ben bakma bı de tahmin yapıyorum ama hiç tutturabilmis değilim çok mu bulantıların
Bence erkek bebiş olucak cnm çok tatlış duruyor
Aynen öyle cnm zor oluyor insAllah geçer bı an önceHerkesin %50 şansı var sonuçta kısmet allah bilir bakalım ne olacak her yediğimi çıkartıyorum valla zofran kullanıyorum ama yok fayda etmiyor bir an önce 3 ay dolsun diye bekliyorum dört gözle
Evet cnm Tabi ilk zamanlar benimde bulantılarım tiksintilerim oldu ama çok şükür 1 kere bile çıkarmadım.Kısmet bakalım ❤ sende kusmayanlardansin dimi
Hayır yan durmuş bize doğru bakıyor ben öyle gördüm yani, sırt üstü yukarı bakacak şekilde ultrason fotosu verirse yandan yani, bir sonraki kontrolde öyle olur zTen görüntüsü anlarız o zaman canım cinsiyetiSırt üst yatmiyor mu
Aynen öyle cnm zor oluyor insAllah geçer bı an önce
Evet cnm Tabi ilk zamanlar benimde bulantılarım tiksintilerim oldu ama çok şükür 1 kere bile çıkarmadım.
Hayır yan durmuş bize doğru bakıyor ben öyle gördüm yani, sırt üstü yukarı bakacak şekilde ultrason fotosu verirse yandan yani, bir sonraki kontrolde öyle olur zTen görüntüsü anlarız o zaman canım cinsiyeti
Gonulmeyvesi kuzum gecikmenin kaçıncı günündesin kan verdin mi??
Sağlık olsun kuzum üzülme sakın rahim kendini hazırlıyor derler böyle olunca hatırla benim de bi erken bi geç gelip sonradan ipek gelmişti haber ver yarın ki sonucuCanım gecikmemin 9.gününde kan verdim canım malesef 0.100 çıktı sonuç
Dünde reglim geldi sanki kan vermeyi bekliyırmuşum gibi 10 günün üstüne regli oldum
Haftaya doktora randevu aldım bakalım