- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.215
cevat rıfat bey değilmiAslında drum rakip turan ama nedense usg kağıdında o drun adı yaziyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevat rıfat bey değilmiAslında drum rakip turan ama nedense usg kağıdında o drun adı yaziyo
Yok cnm degilcevat rıfat bey değilmi
o ismi görünce bizim dedim doktor bey buYok cnm degil
Sende kayseridemisin cnm bu de kayseridemi onuda bilmiyorumdao ismi görünce bizim dedim doktor bey bu
kayseride değilim doktor bey kayseriliSende kayseridemisin cnm bu de kayseridemi onuda bilmiyorumda
Anladım cnm ben kayseri de ozel e erciyes hastanesine gidiyorumkayseride değilim doktor bey kayserili
tmm canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Anladım cnm ben kayseri de ozel e erciyes hastanesine gidiyorum
ne tatli kizz
Ben hic anlamıyorum cnm cinsiyet konusundan ins saglikla gönlünden geçen olur
Sen nasılsın cnm gecikmenin kaçıncı gunundesinSelmalar tatlış anneler nasılsınızz kayıt olduğum da yazdığım ilk topicc
Sen nasılsın cnm gecikmenin kaçıncı gunundesin
Aynen cnm sonradan çıkana itibar etme 3 ay hep sonradan çizgi verdi bana hatta pembe çizgiler ama hepside bikac saat sonraydıİyiyim elhamdülillah canım bugün gecikmemin 8.günü
Ama testler hep negatif labonun testleri sonradan çizgi veriyor buna güvenmiyorum biliyorsun şuan beklemedeyim
Aynen cnm sonradan çıkana itibar etme 3 ay hep sonradan çizgi verdi bana hatta pembe çizgiler ama hepside bikac saat sonraydı
Ama bu ay çizgiyi anında verdi ve diğer testlerden daha hassas oldugunu gördüm diğerleri silikken labo daha belirgindi
Bide bende hiç gecikme yaşamam ama geçen senelerde 42 günlük gecikme yasamistim kadınlarda bazen olabiliyo sanırım bu durum
Selmalar tatlış anneler nasılsınızz kayıt olduğum da yazdığım ilk topicc
Kendi adima bitislerdeyim sen nasılsın canm
Bu fasülye daha çok küçük annesi bize doğru bakıyor yukarı yana doğru bakmış hali olsaydı ben tahminde bulunurdum. 10.haftafan sonra belli oluyo geneldeTahminleri alayım kızlar ❤
Ultrason görüntüsünden anlamıyorum canım ama kız bence içimden öyle geçti bı an Rabb'im önce sağlık versin tabikiTahminleri alayım kızlar ❤
Çok heyecanlı endişeliyimm bu akşam kan testi verebilirim belki özeller akşam kan alır mııo biliyo musun
Gecikmemin 9.günü bugün testler hep negatif
Bu fasülye daha çok küçük annesi bize doğru bakıyor yukarı yana doğru bakmış hali olsaydı ben tahminde bulunurdum. 10.haftafan sonra belli oluyo genelde
Ultrason görüntüsünden anlamıyorum canım ama kız bence içimden öyle geçti bı an Rabb'im önce sağlık versin tabiki