- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
Gözün aydın canımEki Görüntüle 2570165 bugün kontrolum vardı kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canımEki Görüntüle 2570165 bugün kontrolum vardı kizlar
normal bence cnmYaw kızlar karnımın alt tarafında dünden beri ağrı gibi değilde böyle fazlalık var gibi sanki normal mi bu durum
MaşAllah canım kalp atışı için ne zmn çağırdıEki Görüntüle 2570165 bugün kontrolum vardı kizlar
Tskler cnmGözün aydın canım
2 hafta sonraya cnm bugün 5+3normal bence cnm
MaşAllah canım kalp atışı için ne zmn çağırdı
Hadi hayırlısı cnm2 hafta sonraya cnm bugün 5+3
Seninde hipertiroid ama tsh düşük. Benim 12 haftaya kadar hep 0.03 şerde falandı kesnlkle Dr tsh a bakmıyoruz t4 bakıyoruz sıkıntı yok beklicez dedi. Benimde aşırı bulantılarım vardı ya, o yüzden de oluyor dedi gebelikte iyotku tuz kullandım öyle dedi bana bebeğin ihtiyacı var dedi. 12 haftadan sonra düzeldi hiç. İlaç içmedim kzum inşallah seninde öyle olur ama doğumdan sonra tsh tekrar 0 lara düşebilir dedi.
Eki Görüntüle 2570165 bugün kontrolum vardı kizlar
Çok sukur cnm gördük dr bebegide gösterdi sukur ama lekelenmelerim var progestan kullanıyorum ins kesilirTek taşını görmüşsün kuzum hayırlı uğurlu olsun ❤
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim
Sen şuan tam 6+ kacsin canımÇok sukur cnm gördük dr bebegide gösterdi sukur ama lekelenmelerim var progestan kullanıyorum ins kesilir
Şimdi gördüm canım maşallah keseyi de bebişi de gördün mü yani ben 5+1 de gidecegim kese için2 hafta sonraya cnm bugün 5+3
Inş sende görürsün cnm yakın zamandaŞimdi gördüm canım maşallah keseyi de bebişi de gördün mü yani ben 5+1 de gidecegim kese için
Hım anladim canım maşallah çok sağol inşallah canımInş sende görürsün cnm yakın zamanda
Benim rahim ters vajinal baktı ve bebegide gördük ben 5+3um bugun
Çok sukur cnm gördük dr bebegide gösterdi sukur ama lekelenmelerim var progestan kullanıyorum ins kesilir
Inş cnm insBnde kullanıyorum cnm inşallah allahın izniyle bise olmaz
ne tatli kizzTahminleri alayım kızlar ❤
mrb sizin doktorunuzu tanıyorum galiba ben ultrason görüntüsünde ismini gördümdene tatli kizz
Ben hic anlamıyorum cnm cinsiyet konusundan ins saglikla gönlünden geçen olur
Aslında drum rakip turan ama nedense usg kağıdında o drun adı yaziyomrb sizin doktorunuzu tanıyorum galiba ben ultrason görüntüsünde ismini gördümde