- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.617
- 33
Kendine iyi Bi dr bul hep aynı kişiye git canım kafan karışmasın hiçHe pihtilasma mi var sende nasıl cıktı ortaya peki öyle yapcam haftaya eski hastanemde başka doktora gitcem. Bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine iyi Bi dr bul hep aynı kişiye git canım kafan karışmasın hiçHe pihtilasma mi var sende nasıl cıktı ortaya peki öyle yapcam haftaya eski hastanemde başka doktora gitcem. Bakalım
Çok güzel olmuş süsler deBenim doktorumda iki haftadır nstye sokuyor beni , yarında gireceğim inşallah bı sıkıntı yoktur. Bel ağrım coştu bu ara aşağı çok baskı var magnezyumla kalsiyum içiyorum çatı ağrım vardi hafifledi. Dizlerimdeki ağrıyı söylemiyorum bile o da hafifledi içince. Şimdiye kadar niye vermediyse eğilip kalkamiyordum resmen ağlıyarak işlerimi yapiyordum. En son bizimki de 2300falandi boyunu bilmiyorum söylemiyorlar devlette çok. Bavulumu falan hazırladım sayılır benim eksiklerim kaldı. Her türlü hazır duruyoruz
Normal doğum gözüktüğü için bizde net bı tarih yok. Herşeyin hayırlısı nasıl gelmek isterse valla keyfi bilir :)) ama hiç gelmeyecek mis hep benle kalicakmis gibi bı his var içimde
Resmen bacaklarım davul gibi oldu . Odasına süs yaptık daha dün . Nasıl olmuş :) Beşiği daha gelmedi
Maşallah canım Nasıl bı karışım ben rezene iciyorum güya ama nafile alıştı sanırım fayda etmiyor artık gaz damlası da kullanıyoruzKaka durumumuz iyi kuzum maşalah günde 5 kere falan yapıyor. bizim gaz problemimiiz vardı ama aktardan yaptırdığım karışım iyi geldi maşalah bize .
Cok tsk ederm cnm. Bunlri da not aldim ❤İlk bebekte liste yapmıştım sayfa sayfa e tabi 2.olunca evdekilerde vardı eksikleri liste yaptım aldım yavaş yavaş.
Sen netteki listeleri karşılaştır. Unutmayacağın şeyler, bol zıbın 03 ay az al, 3 6 ay bol alabilirsin hemen büyüyolar çünkü,
Kıyafet olarak 0-3 ay az almaya çalış hele önde giden Bi bebeğin olursa en en fazla 2 3 hafta giyer Bi daha olmaz 0-3ay. 3-6ay almaya çalış mevsime uygun al tabi.
Ben stok yapma, uyumlu olurmu pişik olurmu belli olmaz, 1 marka seç 1 paket 1 no al, doğduktan sonra baktın 3 5 gün uyum sağladı sonra stok yaparsın.
Pişik kremi Kesinlkle sudokrem al bulunsun yanında çantanda.
Göğüs pedi, göğüs ucu kremi mutlaka alıcaksın lansinoh aldım ben oğlanda da şimdi de aldım.
Aksesuar şampuanlar vs sana kalmış zaten. Ben sebamed kullanıyorum hep. Onalrı aldım.
Telsiz sana kalmış bişey zorunlu değil, ama oğlumda iyiki almışım, 4 yıldır kullanıyorum.
Ateş ölçer iyiki almışım hala kullanıyorum ve kullanırız bebiş de de.
Bunları araştırır kafana göre alabilirsin.
Liste yap kendine, banyo malzemeleri, işte aksesuar, kıyafetler diye ayır canım çok kolay olur alışveriş. Aklına geldikçe yazarsın.
Rabbim saglikla kucaģina da nasip etsin insallah elhamdulillah.can09e Zeybltaslan H M G gamzeli_bebis ve ismini yazamadgmz kızlar 8+2 olmuşuz şükür kalp atışını duydum çok güzeldi 18 mm olmuş minnakim kan tahlili istedi değerlere bakmak için öğle sonu çıkacak sonuçlar ❣
Aminnn cnm amin insAllahRabbim saglikla kucaģina da nasip etsin insallah elhamdulillah.
Sen gibi akşam yada yarin yapayım dedim cnm suan carla yok arası gibi bisey cikiyoHea anladım hayırlısı olsun test yaptınmi
Amin cnm amin insss yaaaAyyy canım inşallahhh gün geçtikçe kopkoyu olsun
Cnmm masallahh yaaa cok sevindimm hep boyle guzel guzel devam edercan09e Zeybltaslan H M G gamzeli_bebis ve ismini yazamadgmz kızlar 8+2 olmuşuz şükür kalp atışını duydum çok güzeldi 18 mm olmuş minnakim kan tahlili istedi değerlere bakmak için öğle sonu çıkacak sonuçlar ❣
İnsAllah canım saolasin Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahCnmm masallahh yaaa cok sevindimm hep boyle guzel guzel devam eder
Çok gecmis olsun cnmicecreamm cnm sen naptın testi yeniledin mi merak ettim akşam biraz rahatsizdim cevap yazamadm gördüm ama insAllah bebeğin sneinledir
Rezene kimyon tarçın papatya canım hem süt yapıuor hem gaz için . Aç karnına içmek gerekiyorMaşallah canım Nasıl bı karışım ben rezene iciyorum güya ama nafile alıştı sanırım fayda etmiyor artık gaz damlası da kullanıyoruz
Ya büyüdüler resmen,yarin 2 aylık oluyoruz ♥
Gözün aydın canımcan09e Zeybltaslan H M G gamzeli_bebis ve ismini yazamadgmz kızlar 8+2 olmuşuz şükür kalp atışını duydum çok güzeldi 18 mm olmuş minnakim kan tahlili istedi değerlere bakmak için öğle sonu çıkacak sonuçlar ❣
Sağol canım insAllah sağlıkla daha koyu çizgi olur canımÇok gecmis olsun cnm
Bende bugün yapmadım cnm dün 3 tane yapmisim hepsindede zorla gözüken çizgi vardı ya akşam yada yarin yapayım diyorum
Bide dün 1 hafta vardı çok erken öğrenmenin zararlari
sağol canım Allah razı olsun insAllah canımGözün aydın canım
Çok sevindim
Sağlıkla al kucağına inşallah
Eki Görüntüle 2564438 aklıma düşürdünüz yaptım dune göre daha belirgin fotoda çok belli değil kizlar ilk 2 3 dk allahım ne olur bu sefer devam etsin dua edin kizlar 7. Gebeligim
Yaaaa MasAllah cnm Pembe gözüküyor çizgi ya hadi insAllah sağlıklıdırEki Görüntüle 2564443 kizlar kurumuş hali