- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
Inş cnm yaaa ins vardır bu ay macunhane sayfasindan macun getirtmistim kullanalı 2 ay olmuştu bide tiroid yükselmiş onunda ilacını iciyodum dr bide vitamin vermiştiayyyy canım yaa vaaaar
Bikac gune netlesir ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inş cnm yaaa ins vardır bu ay macunhane sayfasindan macun getirtmistim kullanalı 2 ay olmuştu bide tiroid yükselmiş onunda ilacını iciyodum dr bide vitamin vermiştiayyyy canım yaa vaaaar
varmıydı belirtin kuzumTekrar yapicam ama iyice uçtu gitti çizgi hayirlisi olsun diyorun
Yok cnm spora gidiyodum benimkiler sıkıntılı hep erken öğrenip iğne falan yapıyorum oyuzden hep erken yapiyorumvarmıydı belirtin kuzum
Ayyy valla canım yaa, geçen yazamadım fırsat bulamadım.
Masallah bu tosbik kiza yaaasaglikla gel emi kuzum benimAyyy valla canım yaa, geçen yazamadım fırsat bulamadım.
Biz 7 aralıkta gittik dr a 32+0da
Şimdiye kadar 1 hafta öndeydi bizim tırtıl, böyle giderse normal kg da olur belki normal olur diyordum. Dr görünce şaşırdı, 1 ayda çok öne gitmiş ki ben geçen ay çok dikkat ettim yediklerime 2 kg aldım sadece bebek almış çoğunu zaten 1.200kg yu bebek almış
2 3 hafta öne geçmiş 2.350 kg 47 cm olmuş. Doğmaya hazır yani bizimki
İşte Dr baktı riskleri falan anlattı kesnlkle sezeryan dedi, zaten dikiş kere baskı yapar iri bebek 3 kg yu geçtikçe baskı olucak dedi. 34te nst ye çağırdı artık 1 2 haftada 1 görücem seni deid. Vitamin vs kesmişti zaten Bi tek mom vital kullanıyordum onu da bıraktırdı.genetik gerçi bunlarla alakası yok dedi. Abi de kg lu doğdu. 40 ı beklemicez 38 i geçtikten sonra muhtemelen 4kg olucak zaten hemen alırız dedi.. Bizim az vaktimiz kaldı yani belki 20.01.2020 de gelir tırtılımız gelsinde nasıl gelirse gelsin. Hazırlıklara takılıyorum bende son hazırlıklar malum az kalıd artık siz neler yapıyorsunuz canım?
Çok sağol canımmMasallah bu tosbik kiza yaaasaglikla gel emi kuzum benim
Ay az kalmış canimAyyy valla canım yaa, geçen yazamadım fırsat bulamadım.
Biz 7 aralıkta gittik dr a 32+0da
Şimdiye kadar 1 hafta öndeydi bizim tırtıl, böyle giderse normal kg da olur belki normal olur diyordum. Dr görünce şaşırdı, 1 ayda çok öne gitmiş ki ben geçen ay çok dikkat ettim yediklerime 2 kg aldım sadece bebek almış çoğunu zaten 1.200kg yu bebek almış
2 3 hafta öne geçmiş 2.350 kg 47 cm olmuş. Doğmaya hazır yani bizimki
İşte Dr baktı riskleri falan anlattı kesnlkle sezeryan dedi, zaten dikiş kere baskı yapar iri bebek 3 kg yu geçtikçe baskı olucak dedi. 34te nst ye çağırdı artık 1 2 haftada 1 görücem seni deid. Vitamin vs kesmişti zaten Bi tek mom vital kullanıyordum onu da bıraktırdı.genetik gerçi bunlarla alakası yok dedi. Abi de kg lu doğdu. 40 ı beklemicez 38 i geçtikten sonra muhtemelen 4kg olucak zaten hemen alırız dedi.. Bizim az vaktimiz kaldı yani belki 20.01.2020 de gelir tırtılımız gelsinde nasıl gelirse gelsin. Hazırlıklara takılıyorum bende son hazırlıklar malum az kalıd artık siz neler yapıyorsunuz canım?
Saol cnm Allah razı olsun aynen öyle her şey vaktini bekliyor ya geçmiş olsun hareket yaptr bebişe kendinede dikkat et üşütme cnm idare ediyoruz bizde bulantı iştah konusunda biraz sıkıntı kıyım bu ara yarın Dr randevum var bklm ne dicek daha kalp atışı için gidicem
Saol cnm Allah razı olsun aynen öyle her şey vaktini bekliyor ya geçmiş olsun hareket yaptr bebişe kendinede dikkat et üşütme cnm idare ediyoruz bizde bulantı iştah konusunda biraz sıkıntı kıyım bu ara yarın Dr randevum var bklm ne dicek daha kalp atışı için gidicem
Eki Görüntüle 2564091 kizlar gören varmi yaaa
1 hafta var cnmBen gördüm resmi açmadan nekadar var adete
Zihinleri depola fatma ama öncelikle göğüs kalkanı bu göğüs ucu yarasına çok iyi geliyo süt sagma makinası ev tipi yada dışarısı için puset bunlar benim içi önemli seylerdiIi aksamlr kizlar. Elinde alisveris listesi olan var mi acaba yavastan baslamk istiorm. Videolr izliorm ama yeterli gelmio sanki. Ilk bebegim olck insllh.
Saoalsn cnm. Genel olrak bazi seyler aklimda ama hani hazirda guzl bi liste bulursam cok guzl olckZihinleri depola fatma ama öncelikle göğüs kalkanı bu göğüs ucu yarasına çok iyi geliyo süt sagma makinası ev tipi yada dışarısı için puset bunlar benim içi önemli seylerdi
Zeybltaslan cnm sen dra gittinmi
Sen yavaş yavaş arastirmani yap cnm aklına geleni yaz bende aklıma geldikçe yazarım insSaoalsn cnm. Genel olrak bazi seyler aklimda ama hani hazirda guzl bi liste bulursam cok guzl olck
Bu arada testini gordum ama pek umitlndrmek istemdim o yuzden bisy yazmdim. Hayrlisiyla vardr insllh
Bu sefer tek bebikmi yarin tekrarlarim cnm varsa yine ignemiolurumIdrari fazla damlatmissin kuzum toplanmış ams çizgide var gibi emin olamadım bi kaç gün sonra yapsan daha net sonuç alırsın bence gittim keseyi gördü haftaya çağırdı ams doktoru beğenmedim gitmicem oraya haftasini bilr söylemedi
Bu sefer tek bebikmi yarin tekrarlarim cnm varsa yine ignemiolurum