Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirla alsın kucagina ins yaaaKızlar henüz doğum olmadı 4 cm açıklığı var hızlandırmak için iğne yapmışlar 2 saate doğum gerçekleşir demiş doktoru dualarınızı eksik etmeyin
Yok canım benim arada zaman aralığı var öyle toplam olmazinşallah çıkmasın kuzum ya.. ama bu durumda 75 yüklenseydi baştan ya da direk 100lük.. bu durumda 150 yüklenmiş olacak.
Sorun yok diyorsun yani kuzuYok canım benim arada zaman aralığı var öyle toplam olmaz
Yok canım için rahat olsun bende yaptırdım. Sadece o hafta istersen fazla şeker tüketme bebeğe çok gitmesinSorun yok diyorsun yani kuzu
demi ya dün gibi zaman çok hızlı geçiyordaha dün gibi yaaaa hamile olduğunu gecikmeyle öğrenmemiz maşallahhh gününü de bekledi sağlıkla doğurdu.. tutmayın ağlicimm
hem nasıl bak sen de 10 haftanın içindesin maşallahh..demi ya dün gibi zaman çok hızlı geçiyor
ayyyy vallahi ben nası doğurcam abla ya canım çok az benimhem nasıl bak sen de 10 haftanın içindesin maşallahh..
Senin suan baya cikmis olmasi lazm bende suan yuzustu yatamiyorum cunku:) ama artk hic rahat yatilmiyo ayni soyledigin gibi nere donersen don olmuyo zaten kirk kere cis icin kalkiyorumValla daha çıkmadan da yatılmıyor uykusuz geceler resmen sağa yatsam o taraf uyuşuyo dönsen zor dönüyorsun, sol taraf yatıyorum solum ağrıyor bacaklarım ağrıyo yastıklarda yorganla boğuşuyorum sabaha kadar en az 5 kere de wc su ihtiyaçları daha 2 ay var bakalım napıcaz
senin ilk miydi canım.. doğuruluyor bi şekilde Allahın izniyle orada kalmıyo ya:) önemli olan sağlıkla gelsin.ayyyy vallahi ben nası doğurcam abla ya canım çok az benim
evet ilk. ay yok valla doğuramıcam içimde büyütcem çocuğumusenin ilk miydi canım.. doğuruluyor bi şekilde Allahın izniyle orada kalmıyo ya:) önemli olan sağlıkla gelsin.
bak brrk da korkuyodu yapamam diyordu yaptı maşallahhhh sen de yaparsın.. buradakilerin maşallahı var ; )evet ilk. ay yok valla doğuramıcam içimde büyütcem çocuğumu