- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 30
Cnm hamileymissin smdi gordum:) gozun aydiin
Çok saol canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm hamileymissin smdi gordum:) gozun aydiin
Slm kızlar kalp atışını kaçıncı haftada duymustunz ufacaikta olsa içimde acaba duyulmayacak mi korkusu var
Aradılar demir ile d vit. Bitmiş. Şeker 160 çıkmış 50lik için. 100lük yüklenecekmiş. Cmartesi gittiğimde reçeteyi de yazacaklarmış.
Amin insAllah canımKorkma duyacan allahın izniyle ❤
Demirle d bir niye bitmiş kin çabuk 100luk yüklenecek dediğin neAradılar demir ile d vit. Bitmiş. Şeker 160 çıkmış 50lik için. 100lük yüklenecekmiş. Cmartesi gittiğimde reçeteyi de yazacaklarmış.
Yok şekerle ilgisi yoktur vitaminlerin, bebiş yemiş bitirmiş zaar kuzum..Ay ben anlamadım şeker yükletmesi yapılmıştı onun için vitaminlerin vücuttami tükenmiş
Şeker yüklencek canım. Valla bebiş sömürdü galibaa..Demirle d bir niye bitmiş kin çabuk 100luk yüklenecek dediğin ne
Yok şekerle ilgisi yoktur vitaminlerin, bebiş yemiş bitirmiş zaar kuzum..
Kızlar yüzüstü uyumak bebeğe zararlıdır demi? Yanıma yatıyorum ama uyandığımda kendimi yüzüstü buluyorum of
yaaa şeker de mi yükleniyormus sağlık olsun canım inşAllah şifa olsun o zamanŞeker yüklencek canım. Valla bebiş sömürdü galibaa..
Yaaa aynı dertten bende muzdaribim sırtüstü hiç yatamam zaten iki gün önce hatta gece bi uyandım yüzustu yatıyormusum döndüm baya karnım açımışKızlar yüzüstü uyumak bebeğe zararlıdır demi? Yanıma yatıyorum ama uyandığımda kendimi yüzüstü buluyorum of
Eğer uzun süre böyle yattıysam çamaşırımda biraz kan lekesi oluyor çok korkuyorumOnun için daha erken diye biliyorum zaten uyanıyormuşsun istemsizce ama yinede araştır sen allah korusun
YaaaEğer uzun süre böyle yattıysam çamaşırımda biraz kan lekesi oluyor çok korkuyorum
En son geçen salı gördüm bebeğimi gayet iyiydi ama aklım kalıyor
Eğer uzun süre böyle yattıysam çamaşırımda biraz kan lekesi oluyor çok korkuyorum
İnşallah kuzum..Hadi ya maşallah bebise takviye verince düzelir heralde dimi sıkıntı yaşatmaz sana
Şeker yüklemeden haberin yok mu kuzu..?yaaa şeker de mi yükleniyormus sağlık olsun canım inşAllah şifa olsun o zaman
Yaaa aynı dertten bende muzdaribim sırtüstü hiç yatamam zaten iki gün önce hatta gece bi uyandım yüzustu yatıyormusum döndüm baya karnım açımış
kötü düşünme canımEn son geçen salı gördüm bebeğimi gayet iyiydi ama aklım kalıyor
Var canım da tek seferlik oluyor diye biliyorum ben kızımda Dr gerek görmemişti yapılmamıştı banaŞeker yüklemeden haberin yok mu kuzu..?
Karnınız baya belli olmadıkça sıkıntı yok nasıl yatarsanız yatabilirsiniz kızlar.
Kızlar yüzüstü uyumak bebeğe zararlıdır demi? Yanıma yatıyorum ama uyandığımda kendimi yüzüstü buluyorum of
Dr una söyle mutlaka progestana başlar kuzum. Ben 3 ay progestan aldım bu lekeler kanamalar için. Ama yüzüstü ile alakası yoktu oğlumda da 3 ay yüzüstü yatmıştım. Dr demişti yani zaten ilerde yatamicaksın diye. Benim kanamalar amniyotik bant vardı kese aıkıntılıydı hala var da işte ondan dı.Eğer uzun süre böyle yattıysam çamaşırımda biraz kan lekesi oluyor çok korkuyorum