- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 30
Zeybltaslan sen naptin cnm tahlil verdinmi
Yok cnm vermedim beklemedeyim ya tin test yapma koyulastiysa kan vermeye gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeybltaslan sen naptin cnm tahlil verdinmi
MaşaAllah. Rabbim Hayırlı evlat eylesin. sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin Brrk darısı bizlere inşaAllah Bende ilk hamile olduğu zamanları hatırlıyorum geldi geçti valla çok değişik duygular . Rabbim isteyen herkese bekletmeden hayırlısı ile nasip eylesin.Kızlar Brrk doğum yaptı çok şükür . Darısı diğer hamilelerimize ♥
Sağlıkla gelsin prensesMerhaba herkese
Bugün kontrolum vardı
Herşey yolundaymis çok şükür
Haftasıyla uyumlu dedi doktorum
Cinsiyet için bir tahminim var,aslında tahminden de öte dedi
Kız dedi
Bir dahaki sefer netlestiririz dedi
3 hafta sonra cagirdi tekrar ☺
İnşallah canımSağlıkla gelsin prenses
bir sey olmaz merak etme. ama bir daha yememeye calıs tabi ki. hazır her türlü gıdadan kaçınmak lazım, nefsi köreltecek kadar yemek lazım. bende aynı seyleri cipste yasıyordumKızlar hazır çorba içmek hamilelikte çok mu zararlıdır? Açlıktan yerken aklıma gelmedi şimdi vicdan yapıyorum of bisey olmaz demi lütfen beni rahatlatın
Of ya acıkınca aklımı kaçırıyorum sanki niye önceden düşünmezsin demi Çok sağol canım bir daha içmem tabiki..bir sey olmaz merak etme. ama bir daha yememeye calıs tabi ki. hazır her türlü gıdadan kaçınmak lazım, nefsi köreltecek kadar yemek lazım. bende aynı seyleri cipste yasıyordum
Bir kereden bir sey olmaz ,sıkma canıniKızlar hazır çorba içmek hamilelikte çok mu zararlıdır? Açlıktan yerken aklıma gelmedi şimdi vicdan yapıyorum of bisey olmaz demi lütfen beni rahatlatın
Merhaba herkese
Bugün kontrolum vardı
Herşey yolundaymis çok şükür
Haftasıyla uyumlu dedi doktorum
Cinsiyet için bir tahminim var,aslında tahminden de öte dedi
Kız dedi
Bir dahaki sefer netlestiririz dedi
3 hafta sonra cagirdi tekrar ☺
Sağol canım içimi rahatlattınBir kereden bir sey olmaz ,sıkma canıni
Ne kadar sağlıklı beslenmeye calissam da arada ben de kola içtim,cips yedim,hamburger menü gömdüm kaç kere.
Ne güzel bir fotoğrafBugün karnımın alt tarafı çok ağrıdı hala geçmedi dedim test yapam koyulaşmış allaha şükür ❤ ailelere de söyledim artık
Sağol canımHadi bakalım gözün aydın canim ❤
İnstagram adresi ne canım özelden yazar mısın banaBrrk ınstagramdan yazdım buranda yazam bare eksik kalmayım hayırlı evlat olsun rabbim acısını yaşatmasin allah analı babalı büyütsün gözün aydın tekrar canim ❤
Bende en koyu testimi saklıyorum hatıraBugün karnımın alt tarafı çok ağrıdı hala geçmedi dedim test yapam koyulaşmış allaha şükür ❤ ailelere de söyledim artık