- 18 Mart 2011
- 7.164
- 19.581
Kız ne alaka bebeyle benim kilom 70 kiloda hamile kalıp 2 kilo doğuran var 45le kalıp 4 doğuran var sen naptın kan verdin miMasallah kilosu çok iyi ya senden nasıl oldi gi bu ben incecik bise bekliyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne alaka bebeyle benim kilom 70 kiloda hamile kalıp 2 kilo doğuran var 45le kalıp 4 doğuran var sen naptın kan verdin miMasallah kilosu çok iyi ya senden nasıl oldi gi bu ben incecik bise bekliyordum
gittik canım bugün arıcaklar bakalım bebiş iyiymiş şükür..Ablaa yazamadım gittin mi doktora
Cnm hamileymissin smdi gordum:) gozun aydiinBugun yapmadım akşam yapmam zaten yarın da yapmazsam tamamdır
Yok abla ben kendimden ümidi kestim cumartesi günü tam 40.haftam, doğurmazsam o güne çağırdı.gittik canım bugün arıcaklar bakalım bebiş iyiymiş şükür..
sen doğurmamışsınn.. kontrole ne zmn gideceksin? ayy sağlıkla gelsin inşallah.
Arkadasim dogum yapti iki gun once onada takiliyodur dogurmucaksin herlde diye 40+4te sanciyla geldi bebiss. 40 hafta dolunca +10gun vermisti doktor onada. Ama 10 gun dolmadan geldi seninde oyle olur canim heran gelebilirYok abla ben kendimden ümidi kestim cumartesi günü tam 40.haftam, doğurmazsam o güne çağırdı.
Çok şükür iyiymiş kuzun, aradıkları zaman etiketle beni
:)) sağlıkla kavuşun da kuzum.. inşallahh ben de iyi haberlerini bekliyorumm.. gözümüz kulağımız sendee.Yok abla ben kendimden ümidi kestim cumartesi günü tam 40.haftam, doğurmazsam o güne çağırdı.
canım 6+1de duyduk şükür. sen de iyi düşün geldi bebişin inşallahh.Slm kızlar kalp atışını kaçıncı haftada duymustunz ufacaikta olsa içimde acaba duyulmayacak mi korkusu var
İnsAllah canım ben kaç haftalığım onu da bilmiyorum tam muallaktayim daha 10 gün var randevuma hayırlısı bklm saolasincanım 6+1de duyduk şükür. sen de iyi düşün geldi bebişin inşallahh.
baya oldu sen duyarsın artık inşallahh..İnsAllah canım ben kaç haftalığım onu da bilmiyorum tam muallaktayim daha 10 gün var randevuma hayırlısı bklm saolasin
İnsAllah MaşAllah ya 27 haftalık olmussunz ya daha dün gibi birden zaman geçiyorbaya oldu sen duyarsın artık inşallahh..
ayy valla aynen öyle canım 3 aydan sonra çabucak geçti bana da.. şimdi geçmesin istiyorum lakin hızla geçiyor:))İnsAllah MaşAllah ya 27 haftalık olmussunz ya daha dün gibi birden zaman geçiyor
İyiyim ben deKuzum hala hamileyim resmen doğuramadım 39+2 deyim bugün sen nasılsın
Yedi artı ikide duydum canım her iki hamileligimde deSlm kızlar kalp atışını kaçıncı haftada duymustunz ufacaikta olsa içimde acaba duyulmayacak mi korkusu var
6+3 te duymuştuk biz sende duycaksın allahın izniyleSlm kızlar kalp atışını kaçıncı haftada duymustunz ufacaikta olsa içimde acaba duyulmayacak mi korkusu var
demi ya zaman çok hızlı hareketlerini hissediyor muusnayy valla aynen öyle canım 3 aydan sonra çabucak geçti bana da.. şimdi geçmesin istiyorum lakin hızla geçiyor:))
sende geçmesin iste zaman gelsin 12si:)
hmmm 6-7 haftalarda duyuluyor deemk ki haftaya perşembe gideicem cnmYedi artı ikide duydum canım her iki hamileligimde de
Sen ne zaman gidiyorsun ?
İnsAllah canım6+3 te duymuştuk biz sende duycaksın allahın izniyle
evet canım..hissediyorum:)demi ya zaman çok hızlı hareketlerini hissediyor muusn
hmmm 6-7 haftalarda duyuluyor deemk ki haftaya perşembe gideicem cnm
İnsAllah canım
Bende heyecanla hissetmeyi bekliyorum valaevet canım..hissediyorum:)
Yok abla ben kendimden ümidi kestim cumartesi günü tam 40.haftam, doğurmazsam o güne çağırdı.
Kız ne alaka bebeyle benim kilom 70 kiloda hamile kalıp 2 kilo doğuran var 45le kalıp 4 doğuran var sen naptın kan verdin mi