- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Tamam kuzu ama istemiyorsak korunmalıyız öyle geri çekilmeyle falan değil.Kısmet abla ya aa gördün hepimiz aylarca uğraştık yine kalamadık kıymetleri geldiği zaman korunsak bile oluyor allahın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzu ama istemiyorsak korunmalıyız öyle geri çekilmeyle falan değil.Kısmet abla ya aa gördün hepimiz aylarca uğraştık yine kalamadık kıymetleri geldiği zaman korunsak bile oluyor allahın izniyle
Tamam kuzu ama istemiyorsak korunmalıyız öyle geri çekilmeyle falan değil.
Ama normal ağrı bizde de oldu 1 hafta canım, inşallah vardır yaaaAynen banada öyle geliyor çatlamıştı bence bende öyle düşünüyorum abla sabah yapcam sonra bi kaç gün sonra yaparım test alıp hergun yapma ya gerek yok pazartesi gunum bakalım pazartesiden sonrada kan veririm hayırlısı allah'tan kendimi hastane koselerinde surundurmeme gerek yok valla o değil çok ağrım var sokuldum sökülcem sanki
Birden koyulaşma olmaz zaten gün geçtikçe olur o hayırlısı olmuştur inş canımmÇok saol allah razı olsun inşallah bakalım kısmet sabredip gorecz
çok doğru dedin. öyle korunma olmaz her zaman risk var. insanlar tüplerini bağlatıyor da gebe kalabiliyor hala:)
mümkünse iki koruma hem bağlat hem spiral :))) ayy ben korunmasam da olur, bu yaştan sonra olmaz diyorum ama belli de olmuyor işte geliveriyor.. nasıl korunsak acaba..:)
Bende doğumdan sonra spiral taktırıyim diyorum direk tüpleri mi bağlatsam yada
ayy 65 yazıyor sende, de ona 55 az kaldı kuzuuu maşallahh iyi misiniz?
Bende doğumdan sonra spiral taktırıyim diyorum direk tüpleri mi bağlatsam yada
Benim annem 25 yıl önce artık nasıl korunuyolarsa valla ikiz kardeşlerime hamile kaldı 41 yaşında doğum yaptı aman dikkat edelim de valla. Sonra zaten rahim tüp ne varsa aldırdımümkünse iki koruma hem bağlat hem spiral :))) ayy ben korunmasam da olur, bu yaştan sonra olmaz diyorum ama belli de olmuyor işte geliveriyor.. nasıl korunsak acaba..:)
Valla bebek Bi ara doğum pozisyonu aldı o zaman rahattım sanki yürüme sıkıntım geçmişti. Şimdi yine döndü makat duurş ben anlıyorum ve fenalardayım çok zorluyor bütün ağırlık aşağıda, oturup kalkma yatma uyku zaten yok tam uyuyorum oğlan birden anneeee diyo uyku umrumda değil ev işleri de öyle böyle yapıyorum 2 haftada 1 annem yada ablam gelip sağolsun dip köşe yapıp gidiyo. 2 gündür markete kadar bile yürüyemiyorum belim çok zorluyor sola vururdu şimdi sağa vurdu, topallıyorum valla napıcam bilmiyorum. Haftaya 7aralık randevumuz var artık 2 haftada 1 çağırır zaten. Ama gidince bu ağrılar attığını söyşicem. Beyin cerrahı Bi bakar olmazsa dedi.kas gevşetici falan yasak da gebelikte ne içilir ae onu verir belkiayy 65 yazıyor sende, de ona 55 az kaldı kuzuuu maşallahh iyi misiniz?
Senin nasıl gidiyor abla? Valla öyle böyle yuvarlana yuvarlana gidiyoruz doğuma şikayet etme lüksümüz yok. Çok istediniz çok beklediniz, neler atlattınız bunlar ne ki siizn için der Allah bizeayy 65 yazıyor sende, de ona 55 az kaldı kuzuuu maşallahh iyi misiniz?
oyy zor yaa Allah kolaylık versin.. neyse ki ablan annen yardım ediyor canım.. evde küçük çocukla daha zor oluyordur ..Valla bebek Bi ara doğum pozisyonu aldı o zaman rahattım sanki yürüme sıkıntım geçmişti. Şimdi yine döndü makat duurş ben anlıyorum ve fenalardayım çok zorluyor bütün ağırlık aşağıda, oturup kalkma yatma uyku zaten yok tam uyuyorum oğlan birden anneeee diyo uyku umrumda değil ev işleri de öyle böyle yapıyorum 2 haftada 1 annem yada ablam gelip sağolsun dip köşe yapıp gidiyo. 2 gündür markete kadar bile yürüyemiyorum belim çok zorluyor sola vururdu şimdi sağa vurdu, topallıyorum valla napıcam bilmiyorum. Haftaya 7aralık randevumuz var artık 2 haftada 1 çağırır zaten. Ama gidince bu ağrılar attığını söyşicem. Beyin cerrahı Bi bakar olmazsa dedi.kas gevşetici falan yasak da gebelikte ne içilir ae onu verir belki
amiiinn.. aynen öyle sağlıklı olsunlar da kuzuSenin nasıl gidiyor abla? Valla öyle böyle yuvarlana yuvarlana gidiyoruz doğuma şikayet etme lüksümüz yok. Çok istediniz çok beklediniz, neler atlattınız bunlar ne ki siizn için der Allah bize
Hep diyorum ama bu halime de şükür. Hastanelere düşürmesin Rabbim. Sağlıkla alayım da kucağıma ağrılar bitip gidicek o dk inşallah
Evet işte mesela belim ağrıdı dur uzanayım şuraya olmuyor maalesef. Bazen uzanıp oynatıyorum. Genelde ayaktayım ama ya peşimde, ya mutfakta mecbur çocuk var evi salamam temiz olması laızm evinde banyo vs. Çamaşır hiç bitmiyor zatenoyy zor yaa Allah kolaylık versin.. neyse ki ablan annen yardım ediyor canım.. evde küçük çocukla daha zor oluyordur ..
ben de idare eder valla zor yürüyorum belki de pozisyondan benimki, daha çok erken çünkü.. ama ben kasılmaları toplanmaları da erken yaşadım yaşıyorum. hayırlısı inşallahh sağlıkla gelsinler de çekeriz modundayım.
Benim bu altta yazan kg la orantılı gidiyor yani 1 hafta 10 gün falan öndeydi 1000 kg ise 250 gram fazla çıkıyordu usg de son aylar ama haftada artık 250 falan alıyolar galiba. Seninde 850 900 olmuştur kesin kocaman oldular en son gittiğimizde bizimki ağzını açıp kapıyodu sürekli Dr dedi acıkmış galiba yemek arıyo iştah zaten full açık bizdeamiiinn.. aynen öyle sağlıklı olsunlar da kuzu
evet göbek çok rahatsız ediyordur baskıyı ağırlığı bele veriyordur.
11 kilo ancak doğru diyorsun..
ben de 6.5 kilo aldım şimdilik.. 30unda randevumuz 21 ekimden beri görmüyoruz:) büyüdü epey anlaşılıor göbekten kaç gr oldu acaba 1 kiloyu bulmuş mudur diyorum:)
ama 3 4 ay da yiyemedik yauu... benim de iştah açık.. inşallah şeker de çıkmaz da normal tempoda gideriz..Benim bu altta yazan kg la orantılı gidiyor yani 1 hafta 10 gün falan öndeydi 1000 kg ise 250 gram fazla çıkıyordu usg de son aylar ama haftada artık 250 falan alıyolar galiba. Seninde 850 900 olmuştur kesin kocaman oldular en son gittiğimizde bizimki ağzını açıp kapıyodu sürekli Dr dedi acıkmış galiba yemek arıyo iştah zaten full açık bizde
En iyi korunma yöntemi adamla ayrı yatmakmümkünse iki koruma hem bağlat hem spiral :))) ayy ben korunmasam da olur, bu yaştan sonra olmaz diyorum ama belli de olmuyor işte geliveriyor.. nasıl korunsak acaba..:)
evet en iyi korunma yöntemi hiç ilişki :))En iyi korunma yöntemi adamla ayrı yatmak
Cnm hayırlı olsunnn kuruyunca diğeri kadar koyulasdimi acabaAlttaki bugüne ait üstteki dünün var ama sağlık li mi kimyasal mi ilerleyen günlerde gorcez bakalım adet öncesi çok koyulaşma breklemiyorum zaten bakalım kısmet gerisi