- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 30
Ama normal ağrı bizde de oldu 1 hafta canım, inşallah vardır yaaa
Hayırlısı bakalım.abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama normal ağrı bizde de oldu 1 hafta canım, inşallah vardır yaaa
Birden koyulaşma olmaz zaten gün geçtikçe olur o hayırlısı olmuştur inş canımm
Cnm hayırlı olsunnn kuruyunca diğeri kadar koyulasdimi acaba
Bide erken saatlerde diyolar ama akşamları daha koyu cikiyo testler
Niye ki normalde 32 den sonra 2 haftada 1 e düşüyor. Bana öyle dedi Dr 32 de gel sonra zTen 2 haftada 1 devam edicez dedi. Sona yaklaşıyoruzama 3 4 ay da yiyemedik yauu... benim de iştah açık.. inşallah şeker de çıkmaz da normal tempoda gideriz..
geçen takvimde 27haftalarda falan artık dr 2 haftada bir görmeli yazıyordu sanki..
oha şimdi gördüm insan bi etiketler insafsız
Zeybltaslan kızım bariz çzigi var orda ay hadi tosun gelmiş olsunnnnn
Zeybltaslan zeynooo bence var bebiş Ayy inşallah vardır rabbim tamamına erdirsin
Kız saçmalama tabikide yaz gebertirim seniDün valla whatsaptan yazcaktım sonra dedim kızın halini hattını sormuyorsun bide mesaj atmak olmaz diye yazmadım valla
Allahım inanmıyorum geldi minnoş
Allahım inanmıyorum geldi minnoş
Zeynom inşallah sağlıklı bi gebeliktir kat kat artsın
Cnm hayırlı olsunnn kuruyunca diğeri kadar koyulasdimi acaba
Bide erken saatlerde diyolar ama akşamları daha koyu cikiyo testler
Kız saçmalama tabikide yaz gebertirim seni
E bidaha test yaptınmı akşam falan
Yemin ediyorum az önce aynı şeyi hesapladımEnam teyzesi sen doğum yaptığında bizimde cinsiyetimiz yari yarıya belli olacak ❤
Yemin ediyorum az önce aynı şeyi hesapladım
Sakla balım bu seferKizcelerim şuan eşimden ve sizden başka kimse bilmiyor en iyi arkadaşıma bile söylemedim ilan etmedim henüz kimseye saklayabildigim kadar saklıdan iştende sıkıntı yaşamıyorum kayınpederim agir iş yaptırmıyor kalp atışına kadar saklayabilirsem saklıcam gerçi zor tutuyorum içimde