Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımÇok sevindim
Gözünüz aydın ☺☺
Ayyy gözün aydın canımm. Güle güle büyüt meleğiniŞuan uyuyor canım ya bakmaya doyamadım nasıl özlemişim
Teşekkürler canım darısı başınızaAyyy gözün aydın canımm. Güle güle büyüt meleğini
Çok şükür taburcu olduk kuzum evdeyiz artık
Teşekkürler canım benimHadi gözünüz aydın ❤❤
Canım çok giremedim meleğin taburcu oldu mu?Kuzum ne çektin hamilelikte hastalıktan ay geçmişler olsun. Doktor bugün birşey dedi mi peki?
Benim minnak toparlandı çok şükür cumartesi yada en geç pazartesi günü taburcu olacak
Evet kuzum cumartesi günü taburcu olduCanım çok giremedim meleğin taburcu oldu mu?
Çok sevindim canım sağlıkla büyüt inşallah İnşallah usludur.Evet kuzum cumartesi günü taburcu oldu
Çizgi görünüyor emin olmak için kan verin benceIlk 5 dakkada cıktı 14.günü doktora gittim bana yumurtaların gelişmemiş dedi ayın 18inde ama bana kalırsa erken çatladı cuma günü ayin 14 ve 15inde yumurtlama akıntılarım oldu şiddetli ama bunu doktor gormezmiydi uc gündür cok kotuyum istifar edip duruyorum doktora gittim bugun ilaclari alirken test aldim hic umudum yoktu gerçekten gece rüya gördüm test yapıyordum cift çizgi çıkıyordu yapayim dedim test bebe time olduğu için guvenebilirmiyim bilmiyorum baya pembe çizgi ne yapcağını şaşırdım olayida geri cikarttim midem de çok kötü ne yapcam bilemedim
İnş hamilesinizdir test var görunuyor geldi banaIlk 5 dakkada cıktı 14.günü doktora gittim bana yumurtaların gelişmemiş dedi ayın 18inde ama bana kalırsa erken çatladı cuma günü ayin 14 ve 15inde yumurtlama akıntılarım oldu şiddetli ama bunu doktor gormezmiydi uc gündür cok kotuyum istifar edip duruyorum doktora gittim bugun ilaclari alirken test aldim hic umudum yoktu gerçekten gece rüya gördüm test yapıyordum cift çizgi çıkıyordu yapayim dedim test bebe time olduğu için guvenebilirmiyim bilmiyorum baya pembe çizgi ne yapcağını şaşırdım olayida geri cikarttim midem de çok kötü ne yapcam bilemedim
İnş rüyanız gercek olur sevgilerleIlk 5 dakkada cıktı 14.günü doktora gittim bana yumurtaların gelişmemiş dedi ayın 18inde ama bana kalırsa erken çatladı cuma günü ayin 14 ve 15inde yumurtlama akıntılarım oldu şiddetli ama bunu doktor gormezmiydi uc gündür cok kotuyum istifar edip duruyorum doktora gittim bugun ilaclari alirken test aldim hic umudum yoktu gerçekten gece rüya gördüm test yapıyordum cift çizgi çıkıyordu yapayim dedim test bebe time olduğu için guvenebilirmiyim bilmiyorum baya pembe çizgi ne yapcağını şaşırdım olayida geri cikarttim midem de çok kötü ne yapcam bilemedim
İnş rüyanız gercek olur sevgilerle
İnş hamilesindir adet ağrilari olabiliyor zaten normali de buSuanki hali buda 20 dakka felan oldu dünden beri adet ağrılarım var
Çizgi görünüyor emin olmak için kan verin bence
İnş hamilesindir adet ağrilari olabiliyor zaten normali de bu
Hakkinizda hayirlisiAllah razı olsun inşallah kafam bulandi valla ne yapcağımi şaşırdım