- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Güzel haberlerle inşallahNaptınız canım hayırlı haberlerle gel
Sağlıkla ilerlesin sağlıkla dünyaya gelsin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerle inşallahNaptınız canım hayırlı haberlerle gel
Sağlıkla ilerlesin sağlıkla dünyaya gelsin kuzum
Bizimkide Bi ara gece çok hareketliydi ama bu hafta maşallah gündüz coşmalardaGünaydın kızlar bizimki gececi herhalde gün boyu çöm hareket yok gece coşuyor gündüz çalışıyorum belki hissetmiyorum koşturmaktan sizce neden gece coşuyor bu bebişler
yaa ne güzel bir şey onu hissetmek bende o günlere gelirim insallah hayal gibi geliyorBizimkide Bi ara gece çok hareketliydi ama bu hafta maşallah gündüz coşmalarda
Gece yatarken 1 2 hareket edip yatıyo galiba akıllı kızım valla hep dua ediyorum inşallah abisi gibi düzen oturturuz uykusunu. Erken yatıp erken kalkar inşallah abisi gibi full hareket olacak ama belli zaten karnım delinecek gibi oluyo bazen, canım yanıyo valla yapıştırıyor sağ sol
Çok şükür bizler de hep hayal ede ede geldik kuzum sıra sizlerde peşimizdenyaa ne güzel bir şey onu hissetmek bende o günlere gelirim insallah hayal gibi geliyor
Maşallah hadi gözün aydın darısı kalp atışınaKesemizi gördük teyzeleri 7 mm cik
Doktorlar zaten biten haftayı söylüyor yani 26+1 de sen 26.haftanı doldurmuş oluyorsun ya doktor onu baz alıyor çoğunluklaSanırım öyle bu hafta suyun iyi olduğunu söyledi ama. Normalde 26+ 1 di 27. Haftadaydım doktor ölçümlerde 26 haftalık dedi bu sefer
teşekkür ederim insallah cnmMaşallah hadi gözün aydın darısı kalp atışına
Aynen öyleydi içim rahatladı teşekkür ederimDoktorlar zaten biten haftayı söylüyor yani 26+1 de sen 26.haftanı doldurmuş oluyorsun ya doktor onu baz alıyor çoğunlukla
Evet benimde bazen yakıyor canımı neye kızdı bu kadar diyom bazen su gibi akıyor bazen elimin koyduğum yere tepki veriyor . İnşallah akıllı uslu bir bebek olur tabi en başta sağlıklı olmasıBizimkide Bi ara gece çok hareketliydi ama bu hafta maşallah gündüz coşmalarda
Gece yatarken 1 2 hareket edip yatıyo galiba akıllı kızım valla hep dua ediyorum inşallah abisi gibi düzen oturturuz uykusunu. Erken yatıp erken kalkar inşallah abisi gibi full hareket olacak ama belli zaten karnım delinecek gibi oluyo bazen, canım yanıyo valla yapıştırıyor sağ sol
Evet ilk zamanlar anlatıyorlardı empati kuramıyordum ama şimdi daha başka hissediyorum ilk günlere nazaran darısı başınıza inşallah bugünleryaa ne güzel bir şey onu hissetmek bende o günlere gelirim insallah hayal gibi geliyor
Sen ne yaptın, son durum ne?
Unutmadigin için çok sevindim cnm
Unutmadigin için çok sevindim cnm
İyiyim canım Şükür idare ediyorm sen nasılsın
Sağol canım Allah razı olsun darısı sizlere iniallah
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt insAllah etiket yaptım demin ama çıkmadı niyeyseSağol canım Allah razı olsun darısı sizlere iniallah ♥