Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimde 12 gün var Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinnUnutmadigin için çok sevindim cnm
Ben instagramdan maçun aldim gecen ay memnun kaldim iki gune yakin koyuluk gördüm lh testinde ama pek degerlendiremedim buayda adet görürsem tekrar sipariş vericem
11 gunum kaldı adete test yapmaya başladım bağımlılık oldu valla çıkmayacağını bile bile
Masallah sende buyutmussun minnosu
İnsAllah canım hayırlı sonuçların olsun insAllah geçer tiksinmende umarım zor o daİnşallah en kısa zamanda guzel haberlerinizi alırız ☺☺
Benim iyi gidiyor şimdilik aşırı derecede Okan koku hassasiyeti ve yemeklerden tiksinme mi saymazsak
Haftaya ikili testim var
Benden haberler böyle şimdilik
Sağol canım Allah razı olsunGözün aydın canım sağlıkla büyüt insAllah etiket yaptım demin ama çıkmadı niyeyse
Hayırlısı kuzumAdet oldum bekledigim gibi artık pek umudum kalmadı ayımın dolmasını beklicem sonra doktora gidicez kısmet artık
Ben dün doğurdum bir türlü yaşamadım hikayemizi nasıl olduğunu hala anlamış değilizU Ufukta_bebek kız MasAllah senin de yolun az kalmış 36 haftalık olmussunz nasilsin
Gozunaydin cnm ins ikinizde iyisinizdirBen dün doğurdum bir türlü yaşamadım hikayemizi nasıl olduğunu hala anlamış değiliz
Yaaaaa MasAllah kız nasilsinz ikimizde iyi misinz sağlıkla büyüt insAllah cnmBen dün doğurdum bir türlü yaşamadım hikayemizi nasıl olduğunu hala anlamış değiliz
Gozunaydin cnm ins ikinizde iyisinizdir
Sağolun kızlar ben bugün öğleden sonra eve geldim kızım şimdilik kuvezde kalacak inşallah çok yatmadan çıkartacağız onu daYaaaaa MasAllah kız nasilsinz ikimizde iyi misinz sağlıkla büyüt insAllah cnm
İnsAllah kısa zamanda eve gelir bebeğiniz cnm buraya minik el fotoğrafı atar mısın ya oyy yerim yumuşacık elleriSağolun kızlar ben bugün öğleden sonra eve geldim kızım şimdilik kuvezde kalacak inşallah çok yatmadan çıkartacağız onu da
Yaa hayırlı olsun , geçmiş olsun haberimiz olmadı. İnşallah bebiş te iyidir o da evine yakın zamanda dönerBen dün doğurdum bir türlü yaşamadım hikayemizi nasıl olduğunu hala anlamış değiliz
Aaa hadi gözün aydın canım. ALLAH analı babalı büyütsün bian önce kavuşun inşallahh adı ne oldu normal mi geldi sezaryen mi? neden erken oldu?:)Sağolun kızlar ben bugün öğleden sonra eve geldim kızım şimdilik kuvezde kalacak inşallah çok yatmadan çıkartacağız onu da
Ya uygulamadan atamadım yarın özellikle çeker Chrome dan atarımİnsAllah kısa zamanda eve gelir bebeğiniz cnm buraya minik el fotoğrafı atar mısın ya oyy yerim yumuşacık elleri
Canım inan benimde haberim yoktu geldiler bana doğuma dedilerYaa hayırlı olsun , geçmiş olsun haberimiz olmadı. İnşallah bebiş te iyidir o da evine yakın zamanda döner
Tamam canım bekliyorum teşekkür ederimYa uygulamadan atamadım yarın özellikle çeker Chrome dan atarım
Ela koyduk canım sezeryan oldu eşi ayrılmaya başlamış çok kritik bir durumdu acil aldılarAaa hadi gözün aydın canım. ALLAH analı babalı büyütsün bian önce kavuşun inşallahh adı ne oldu normal mi geldi sezaryen mi? neden erken oldu?:)
Sağlıkla gelmiş ya canım tebrik ederimm. O da çıkar bi an önce. Sen iyimisin peki?Ela koyduk canım sezeryan oldu eşi ayrılmaya başlamış çok kritik bir durumdu acil aldılar