- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.617
- 33
Yok artık bekliyoruz.. Ay şaka değil dimiBen dün doğurdum bir türlü yaşamadım hikayemizi nasıl olduğunu hala anlamış değiliz
Nasıl oldu yaz müsait olunca canımm hayırlı uğurlu olsun tabi öncelikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık bekliyoruz.. Ay şaka değil dimiBen dün doğurdum bir türlü yaşamadım hikayemizi nasıl olduğunu hala anlamış değiliz
Ah kuzum hayırla sağlıkla büyüsün inşallah 36.hafta zaten çok iyi hiç yatmaz fazla merak etme azcık toparlar gelir anneciğiyle babasınaEla koyduk canım sezeryan oldu eşi ayrılmaya başlamış çok kritik bir durumdu acil aldılar
Cnm masallah sende nerdeyse 30 olmuşsunAh kuzum hayırla sağlıkla büyüsün inşallah 36.hafta zaten çok iyi hiç yatmaz fazla merak etme azcık toparlar gelir anneciğiyle babasına
Valla ya öyle böyle geçti kuzum sağol canım darısı sizlere inşallahh bu günleri görmek sizlere de nasip olsunCnm masallah sende nerdeyse 30 olmuşsun
Yaaaa MasAllah kucağına aldgn günlerde gelir sağlıkla insAllahBizde gittik bugün kontrole, ben bu 1 2 ay ilaçlardan şişip hayatımda ilk kez kabız olduğum için değerlerim de normale döndüğü için ilaçlanır yavaş yavaş azaltıp bırakabiliriz dedi Dr. Kasılmalar azaldığı için erken doğum riski yok şu an herşey yolunda, progestan da yavaş yavaş bırak dedi hatta.
Tek sıkıntı bel fıtığı çok zorluyo o da idare edicem 2 3 ay daha..
Bebiş baya büyümüş tombikleşmiş çok tatlı duruyordu bugün aynı abisi zaten esnedi durdu tombik dudaklar yanaklar falan
Boyu 39. Kg da 1250-1300 çıktı 28+0 dayız herşey yolunda çok şükür şimdilik
İnşallahh canımm hep birlikte sırayla inşallahYaaaa MasAllah kucağına aldgn günlerde gelir sağlıkla insAllah
Nee doğurdun muBen dün doğurdum bir türlü yaşamadım hikayemizi nasıl olduğunu hala anlamış değiliz
Analı babalı büyüsün canımSağolun kızlar ben bugün öğleden sonra eve geldim kızım şimdilik kuvezde kalacak inşallah çok yatmadan çıkartacağız onu da
Masallah fistik cimcimeye yaa sende sona doğru yaklasiyosun allahin izniyle ins cnmBizde gittik bugün kontrole, ben bu 1 2 ay ilaçlardan şişip hayatımda ilk kez kabız olduğum için değerlerim de normale döndüğü için ilaçlanır yavaş yavaş azaltıp bırakabiliriz dedi Dr. Kasılmalar azaldığı için erken doğum riski yok şu an herşey yolunda, progestan da yavaş yavaş bırak dedi hatta.
Tek sıkıntı bel fıtığı çok zorluyo o da idare edicem 2 3 ay daha..
Bebiş baya büyümüş tombikleşmiş çok tatlı duruyordu bugün aynı abisi zaten esnedi durdu tombik dudaklar yanaklar falan
Boyu 39. Kg da 1250-1300 çıktı 28+0 dayız herşey yolunda çok şükür şimdilik
Ben kafa aşağıda diye tahmin ettim ama başı yukardaymış makat gelişmiş.
Yüksek ihtimal zaten sezeryan ama bakalım hayırlısıyla gelsin dünyaya.
İnşallah hayırlısıyla 34 36 kara gelsem rahatlicam bende canımMasallah fistik cimcimeye yaa sende sona doğru yaklasiyosun allahin izniyle ins cnm
Amin insAllah canımİnşallahh canımm hep birlikte sırayla inşallah
Çok az kaldi cnm azcik daha sabir insİnşallah hayırlısıyla 34 36 kara gelsem rahatlicam bende canım
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunSağolun kızlar ben bugün öğleden sonra eve geldim kızım şimdilik kuvezde kalacak inşallah çok yatmadan çıkartacağız onu da
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah saglıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallahSağolun kızlar ben bugün öğleden sonra eve geldim kızım şimdilik kuvezde kalacak inşallah çok yatmadan çıkartacağız onu da
İnşallah canım. Çok şükür iyiyim ben dün öğlen taburcu oldum sezeryan yerinde biraz sızım var o kadarSağlıkla gelmiş ya canım tebrik ederimm. O da çıkar bi an önce. Sen iyimisin peki?
Allah razı olsun canım darısı bekleyen isteyen herkesin başınaGözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah saglıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah