- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
Bata 4 ya da 5 gün var canım erken gebelik testi yaptım. İnsallah vardır yaa çok heyecanlıyım su anİkincisinde görüyorum
Ne kadar var Bata
İnşallah vardır
Yarın tekrar yap bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bata 4 ya da 5 gün var canım erken gebelik testi yaptım. İnsallah vardır yaa çok heyecanlıyım su anİkincisinde görüyorum
Ne kadar var Bata
İnşallah vardır
Yarın tekrar yap bakalım
İyi o zmann gözün aydın olsuuuunnn harikaaa haberO zaman hamile olabilirim daha ne olsun
Bende gordum sanki masallah Allah gonlunuze gore versin insallahKızlar testte gölge görüyor musunuz?? Çok önemli benim için Eki Görüntüle 2547918 Eki Görüntüle 2547919
İnsallahhhh ama erken sevinmek istemiyorum sonraki günlerde netleşirse sevineceğimİyi o zmann gözün aydın olsuuuunnn harikaaa haber
İnsallahhh vardır yaa bir buçuk senedir hasretle bekliyorum...Bende gordum sanki masallah Allah gonlunuze gore versin insallah
İnsan inanamıyo demi:)) inşallahh gelmiştir minik sağlıkla.İnsallahhhh ama erken sevinmek istemiyorum sonraki günlerde netleşirse sevineceğim
İnsallah ya gözümüz yollarda kaldı bir buçuk yıla yaklaştık umarım gelmiştirİnsan inanamıyo demi:)) inşallahh gelmiştir minik sağlıkla.
Evet bizle beraber bekledin sen de normal test var mı? Denesen mi? :)İnsallahhh vardır yaa bir buçuk senedir hasretle bekliyorum...
Elimde sadece bir tane daha erken test kaldı onu bat gününe saklamak istiyorum yarın eczaneden normal test alacağımEvet bizle beraber bekledin sen de normal test var mı? Denesen mi? :)
Evet bende gördüm inşallah vardirKızlar testte gölge görüyor musunuz?? Çok önemli benim için Eki Görüntüle 2547918 Eki Görüntüle 2547919
Alma boşver yarın ya da öbür gün elindekini yaparsın kan verirsin bat günü de.. ayy hadi inşallahh..Elimde sadece bir tane daha erken test kaldı onu bat gününe saklamak istiyorum yarın eczaneden normal test alacağım
Esime soylemedim temmuz ayindada hamileyim die havalara uctuk kimyasal oldu cok uzuldu yine uzulur die ondan gizli yapiorum kan testi vericem bikac gun gecsin die elimde daha test var aksam yine yapsam diorum biyandada korkuyorum 2 test de yanlis degildir dimi
Kızlar testte gölge görüyor musunuz?? Çok önemli benim için Eki Görüntüle 2547918 Eki Görüntüle 2547919
Kuzum ters koymuşun c t yi ya neyse.. silinmeye başladığında çatlamış diyoduk sanırımKızçeler bu tamamen silindiği zaman mi çatlamış oluyor
Kuzum ters koymuşun c t yi ya neyse.. silinmeye başladığında çatlamış diyoduk sanırım
İki görüntü aynı birine filtre yaptım markası comfort daysÇok yakınlar birbirine ? Ne marka
Kuzum t c diye görünüyo onu diyom ilk c sonra t olması gerek ondan dedim neyse dediğim gibi, ters çevirip baktımProgram öyle istiyor abla yoksa bilerek yaptım bise değil