Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Naail silik cizgi cikiyor olmayan degerde cok tuhaf
Aaa ciddi misin ? Nasıl ya
Bariz çizgi var orda
bende şaşırdım bu değere

Vallahi ben artık ne testlere inanıyorum ne bişey.. bu durum o kadar yorduki beni anlatamam.. testte var çizgi bi heves gidip kan veriyorun ki oda bende sıkıntılı biliyonus sonuç bi çıkıyor 0.
Sanırım bi müddet korunacağım kafamdan atmam lazım bir süre

Canım bence korunma ama kendi kendine söz ver adetin 2 3 gün gecikinceye kadar test yapma, bende çok üzülüyordum çünkü negatif yada silik çizgi olunca yapmıyodum test faln. İnan ki bu pskoloji çok etkiliyo bizi oluruna bırak sadece korunma ama ben en son yumurtlama faln hiç bişey takip etmedim o aylarda oldu

11.günum ve sonuç adet gününden beri ateşim 36.3 yükselme yok yumurtlama yok incir kuru yapıyorum onu sebep oldu acaba bıraksam mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20190924-193317.png
    214,7 KB · Görüntüleme: 25
Canımkaç günde bir adet oluyorsun
Henüz erken olabilir
Ben hep 13.günde yumurtluyorum
Böyle silik devam ettiğine bakma
Bir anda koyulaşıyor
Devam et yapmaya
Sıvı alımına dikkat ediyormusun

11.günum ve sonuç adet gününden beri ateşim 36.3 yükselme yok yumurtlama yok incir kuru yapıyorum onu sebep oldu acaba bıraksam mi ?

Canımkaç günde bir adet oluyorsun
Henüz erken olabilir
Ben hep 13.günde yumurtluyorum
Böyle silik devam ettiğine bakma
Bir anda koyulaşıyor
Devam et yapmaya
Sıvı alımına dikkat ediyormusun

Ediyorum cnm yok kaç ay yaptım daha önce hiç bu kadar silik olmamıştı 10.günde felan koyulaşmaya başlardı daha önceside 28 günde bi okuyorum bi bu ay denize girdim diyemi nedir 3 gün geciktim

Olabilir canım, bir de incir blki birden fazla da yumurta oluşturuyor ise o da gecikme yapabilir ama. Hayırlısı olsun inşallah bence incire devam et teste de devam et yakala yumurtlmayı sonra inciri kes canım

Olabilir canım, bir de incir blki birden fazla da yumurta oluşturuyor ise o da gecikme yapabilir ama. Hayırlısı olsun inşallah bence incire devam et teste de devam et yakala yumurtlmayı sonra inciri kes canım

Ay enam bitane yumurta yeter bana kaliteli olsunda bakalım deniyorum o değil hafta sonu bi ton isim var evde olmucaz inşallah hafta sonuna denk gelmez

hayirli sabahlar benide eklermisiniz sat.01.09.2019 bat.01.10.2019 catlatma ignesi oldum bugün 13.gunum @

buarada hamile degilim beklemedeyim ama umut ışte bide çok merak ettim takvimi ondan ekledim belki ugurda getirir.hic kaldirmam diye H E

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…