- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
inşallah cok canım tesekkurler insalalh uğur getirisn sizin ilk belirtileriniz nelerdi azcik anlatirmsinzİnşalla takvımın ugur getırır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah cok canım tesekkurler insalalh uğur getirisn sizin ilk belirtileriniz nelerdi azcik anlatirmsinzİnşalla takvımın ugur getırır
Sor canım.Kızlar selam
size bir şey sormak istiyorumm ama biraz da çekiniyorum açıkcası
haydi sor sor .Kızlar selam
size bir şey sormak istiyorumm ama biraz da çekiniyorum açıkcası
Yaaa sorucam vallahaydi sor sor .
Olabilir cnm tabiki ihtimal var benm arkadasim iliski sirasinda gelen sividan hamile kaldi mesela. Sizin iliski yasaginiz doldumu yoksa suan senmi istemiyorsunYaaa sorucam valla
dün benim yumurtlama günümmüş tamam mı ama ben bnu bilmiyordum
neyse dün gece eşimle bişeyler oldu felan buraları geçiyorumm eski yöntemlerden geri çekilme olarak yolumuza devam ediyoruz çekilme olduktan sonra malum sıvı geldikten sonra biz tekrar yani eşim tekrar temizlenmeden falan devam etti kübi . yani gebelik oluşmaz dimi? zaten ne meni kalmıştır ki olsun ? insanlar aylarca uğraşan insanlar var benim oncacık şey ile gebelik oluşmaz dmi ay resmen korkuyorum hamile kalmak istemeyn tek insan olarak tarihe geçicem
Doldu yani bu aydan itibaren başlayabilirsin demişti doktorum .. ama ben suan istemiyorum hatta önümüzde ki 6-7 ay istemiyorum. zaten iş durumum falan da buna müsade etmiyor şimdilik.Olabilir cnm tabiki ihtimal var benm arkadasim iliski sirasinda gelen sividan hamile kaldi mesela. Sizin iliski yasaginiz doldumu yoksa suan senmi istemiyorsun
Alabilirsin ozamn 72 saat gecerliligi vardi onun ama her gecen saat etkinligi azaliyor. Kendini ne zamn hazir hissedersen en uygun zmaan o zatenDoldu yani bu aydan itibaren başlayabilirsin demişti doktorum .. ama ben suan istemiyorum hatta önümüzde ki 6-7 ay istemiyorum. zaten iş durumum falan da buna müsade etmiyor şimdilik.
deme ya ertesi gün hapı alsam ?
Ben geçen sene oğlanı emzirmeyi bıraktığım ay, bu şekilde olmuştu tabi gebelik falan asla düşünmüyordum ihtimal vermiyordum tabi sağlıksız dı ve tiroidimden dolayı kahbetmiştim maalesef.Yaaa sorucam valla
dün benim yumurtlama günümmüş tamam mı ama ben bnu bilmiyordum
neyse dün gece eşimle bişeyler oldu felan buraları geçiyorumm eski yöntemlerden geri çekilme olarak yolumuza devam ediyoruz çekilme olduktan sonra malum sıvı geldikten sonra biz tekrar yani eşim tekrar temizlenmeden falan devam etti kübi . yani gebelik oluşmaz dimi? zaten ne meni kalmıştır ki olsun ? insanlar aylarca uğraşan insanlar var benim oncacık şey ile gebelik oluşmaz dmi ay resmen korkuyorum hamile kalmak istemeyn tek insan olarak tarihe geçicem
Hatrıldığım kadarıyla sırt bel ağrısı olmustu . Başka bir beliriyö yoktu benım belirtiler 6 haftalıkken başladı . Ve ağır devam etti .inşallah cok canım tesekkurler insalalh uğur getirisn sizin ilk belirtileriniz nelerdi azcik anlatirmsinz
benimde suan ara ara sırt ve bel agrisi var surekli kasik.batmasi dolgunluk gogus ucu sizlamasiHatrıldığım kadarıyla sırt bel ağrısı olmustu . Başka bir beliriyö yoktu benım belirtiler 6 haftalıkken başladı . Ve ağır devam etti .
Zeybltaslan cnm yaa senin yumurtalar için kullandigin bi maçun vardı link atarmisin nerden almistin
Cnm hatirlarsan benim lh testlerim tam koyulasmadi hatta asiri silikti nasıl gebe kaldim diye sasirmistim sanirim yumurtalarda var problem daha kaliteli olsun diye denemek istedim instagram kullanmiyorum ama bi bakayım herkese farklı seylermi var acaba bide fiyat nasıldıInstagramdan macunhane sayfası var cnm ordan kadınlara özel macundan aldım
Cnm hatirlarsan benim lh testlerim tam koyulasmadi hatta asiri silikti nasıl gebe kaldim diye sasirmistim sanirim yumurtalarda var problem daha kaliteli olsun diye denemek istedim instagram kullanmiyorum ama bi bakayım herkese farklı seylermi var acaba bide fiyat nasıldı
Cnm hatirlarsan benim lh testlerim tam koyulasmadi hatta asiri silikti nasıl gebe kaldim diye sasirmistim sanirim yumurtalarda var problem daha kaliteli olsun diye denemek istedim instagram kullanmiyorum ama bi bakayım herkese farklı seylermi var acaba bide fiyat nasıldı
ben acı elma yağından zehirlenen çocuklar duydum canım kiraz çekirdeğini denemedim doktor gaz damlası verdi onunla sakinleşiyo geneldeKiraz çekirdeği ısıtıp karın ve ayak altına denedin mi canım?
Bir de ben oğluma dul sonrası uzunnn masaj karın hareketleri, sonra da ayaklarına acı elma yağı, sonra sıcacık çorpa giydirip karın ve ayakları sıcak tutardım ay oğlanda ç gaz olmamıştı inşallah kızda da olmaz
bize 5 aya kadar düzelir dedi doktor. zinco kullanıyorum günde 4 defa 4 damla şeklinde uyku düzenine gelirsek gündüz uykusunu attı bazen 2 kerw uyuyor bazen toplasan 2 saate yetişmiyo ama gece uykularımız düzenli şükür 8-9 gibi uyuyo sabah 6ya kadar acıktığında kalkıyo emziriyorum geri uyuyo3 aylık oldunuz, ben o aylara geçer diye umuyordum hangi damlayı kullanıyorsun? bu ara uykuya çok zor dalıyor ya dalana kadar bidaha acıkıyor en merak ettiğim uyku düzeni oturtabildiniz mi?
iyiymiş bende akşam 9 sabah 9 düzeni oturtmaya çalışıyorum. 3 saatte bir uyanıyor ayrı bi huzursuzluğu yoksa. akşam ışıkları kapatıp emzirip gazını çıkarıp kundaklıyorum. 2 gündür bu sekildeyiz insallah böyle devam eder. gün içerisinde kendimi dinç hissediyorum bu sekilde. tek derdim süt o kadar sey yiyip içmeme rağmen zar zor yetiriyorum sütü. daha fazla ne yapmam lazım?bize 5 aya kadar düzelir dedi doktor. zinco kullanıyorum günde 4 defa 4 damla şeklinde uyku düzenine gelirsek gündüz uykusunu attı bazen 2 kerw uyuyor bazen toplasan 2 saate yetişmiyo ama gece uykularımız düzenli şükür 8-9 gibi uyuyo sabah 6ya kadar acıktığında kalkıyo emziriyorum geri uyuyo