- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
Evet cnm degeri gorunce bende baya uzulmustum ama bu bi umut oldu insKoyulaşmaya başlamış değeri görünce acabamı dedim ama masallah iyi bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm degeri gorunce bende baya uzulmustum ama bu bi umut oldu insKoyulaşmaya başlamış değeri görünce acabamı dedim ama masallah iyi bence
Senin değerin yavaş yavaş artıyor kuzum hiç korkma.. Bat geçtikten sonra bile 30 40 larda çıkan var hiç takılma rahat ol sabırla bekleEki Görüntüle 2309126 Eki Görüntüle 2309127 kizlar dayanamadım 1 testdaha yaptım
Allah razı olsun cnm destek içinSenin değerin yavaş yavaş artıyor kuzum hiç korkma.. Bat geçtikten sonra bile 30 40 larda çıkan var hiç takılma rahat ol sabırla bekle
Hayırlısı olsun diyelim bol bol dinlen bol su iç hoş dua et içini ferah tut
Olssun umudunu kaybetmeDayanamadım ve Minik_ceylo bende yaptım
Kalbim kadar tertemiz testimi göstermek isterim
Adete 5-6 var
Doğuracamm ondan sonramı inancanSenin testlerine inanmıyorum artık
Aynen ya demekki erken yumurtladım ya da hala olmamış geç olacak hayırlısı olsun artıkYumurtlamam bitmiş demekki cnm stres yapma
4 5 gun sonra test yapip koyulasirsa onu atayimmi kuzum yoksa son yaptigimi mi atayimGünaydın ♥
icecreamm Lollapollosaa kızlar listeye eklenmek istiyorsanız testlerinii özelden atarmısınız sat tarihi ve tahmını doğum tarihinizle beraber
Doğuracamm ondan sonramı inancan
Bu seferde cinsiyette karışırım benCinsiyet belli olduktan sonra inanırım belki her ay bi umut tama diyorum var hep fos çıkıyon ben akıllandım erkende test yapmıyorum ovi testlerine bile başlamdim
tamam kuzum bencede 4-5 gün sonra yap en garantisi4 5 gun sonra test yapip koyulasirsa onu atayimmi kuzum yoksa son yaptigimi mi atayim
tamam kuzum bencede 4-5 gün sonra yap en garantisi
teşekkür ederim canımm
bide son yaptığını bi daha atarmısın kuzum kaç kala yapmıştın
Inş en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin cnm hosgeldinbi kızım var 3 buçuk yaşında ocak ve mayıs 2017 de korunurken iki kere kimyasal gebelik geçirmiştim ozamanlar düşünmüyorduk ama geçen yıl ekimden bu yana olmadı bi türlü geçen ay göğsümden süt gelmeye başladı dra gittim prl ve tüm hormonlarım normal çıktı yumurtalarında çok iyi dedi çok istiyorum bi evladım daha olmasını
Bu seferde cinsiyette karışırım ben
bi kızım var 3 buçuk yaşında ocak ve mayıs 2017 de korunurken iki kere kimyasal gebelik geçirmiştim ozamanlar düşünmüyorduk ama geçen yıl ekimden bu yana olmadı bi türlü geçen ay göğsümden süt gelmeye başladı dra gittim prl ve tüm hormonlarım normal çıktı yumurtalarında çok iyi dedi çok istiyorum bi evladım daha olmasını