- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
inşallahhhBizde ekimde başlamıştık bizimde bir sene olacak herşeyin hayırlısı inşallah bekletmeden gelirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahhhBizde ekimde başlamıştık bizimde bir sene olacak herşeyin hayırlısı inşallah bekletmeden gelirler
hoşbuldum canm inşallahhhInş en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin cnm hosgeldin
Canım benimmm çok teşekkür ederim
Selam kızlar bugün tüp bebeğe başladık gonalf, corasprin ve folattro verdi doktorum ilk iğnemi oldum bugün çarşamba kontrol cumartesi yumurta toplama olacak çok heyecanlıyım inşallah bu sefer bnde hamilelerin arasına yazdırcam adımı hepinizden dua istiyorum tek ihtiyacım olan şey dua
H E canm sen anlarsn anlayan arkadaslarm dan da ricam olcak bu son zamanlarda adetm 33 veya 35 günde bir geliyor bi ay 35 bi ay 33 olyor nasl hesaplıyayım yum gününü normalde 30 günde oluyordum düşüklerden sonra klomen den sonra değişti
İnşâllah cnmAy hadi inşallah kuzenimin ilk denem de tuttu inşallah seninkide tutar ❤
Canım benimde klomendrn sonra şaştı 32-37 arasında oynuyor.. bende 30 da bir olurdu 16. Gün çatlardı. Şimdi 20-22 ileri buluyor yumurtlamaH E canm sen anlarsn anlayan arkadaslarm dan da ricam olcak bu son zamanlarda adetm 33 veya 35 günde bir geliyor bi ay 35 bi ay 33 olyor nasl hesaplıyayım yum gününü normalde 30 günde oluyordum düşüklerden sonra klomen den sonra değişti
Evet doğru ama suanlık işte diğer ay alcmHesaplamanın en iyi yolu bence ovi testi alsan 14.gün felan yapmaya başlasan anca öyle yakalarsın bence
Evet yaaa ama aslanpençesi içince düzeliyor kuzm dene hayıt otu daCanım benimde klomendrn sonra şaştı 32-37 arasında oynuyor.. bende 30 da bir olurdu 16. Gün çatlardı. Şimdi 20-22 ileri buluyor yumurtlama
Gözünaydın ablacım sağlıkla gelsin prensesKızlaaar kızımız olucakmışşş❤❤❤
Bu yinede hamile kalabildiğini gösterir ,Moral bozmak yok denemeye devam,inşallah sağlıkla gelecektir meleğin inanıyoruzKizlar kimyasal olmus benimki değerler 19.5a düştü
Amin canım sağol sağlıkla gelsinler❤Gözünaydın ablacım sağlıkla gelsin prenses
Süt doluyor arada da sızlar kuzum normal bol olacak sütün inşallahhKızlar bi sorum olacak bazen böyle göğüslerim sızlıyor özellikle uc tarafları . Neden olabilir ? Aranızda yaşayan varmi