Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence kesinlikle artıyorrrEki Görüntüle 2309126 Eki Görüntüle 2309127 kizlar dayanamadım 1 testdaha yaptım
Cok sukur cnm yaaabence kesinlikle artıyorrr
Valla bence de artıyorEki Görüntüle 2309126 Eki Görüntüle 2309127 kizlar dayanamadım 1 testdaha yaptım
canımm çok sevindim hayırlı uğurlu sağlıkla gelir inşallahEki Görüntüle 2309055 kızlar baya düşük cikmis
beni heyecanlandırıyosunnnnSelam şekerliklerim
6 kala testlere başlayan benn
artıyor annesi yaa sen düşünme artık bunlarıEki Görüntüle 2309126 Eki Görüntüle 2309127 kizlar dayanamadım 1 testdaha yaptım
kuzummm ovulasyon testin varsa bidaha yaparmısın benim içinEki Görüntüle 2309126 Eki Görüntüle 2309127 kizlar dayanamadım 1 testdaha yaptım
2 gün arayla yapacağımbeni heyecanlandırıyosunnnn
bendemi başlasaammmm
aynen ceylo yaa bi bizmi kaldık ne2 gün arayla yapacağım
Bekleriz efenim.. bak eylül ayı iki son iki yapak hamiş olak bizde
Canım üç kusurlerde öğrendim benYaaaaaa Çok mutlu oldum kuzummmm, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duydun mu kalp atışı??
WuhuuuuuEki Görüntüle 2309126 Eki Görüntüle 2309127 kizlar dayanamadım 1 testdaha yaptım
Kız bu sabahbyaptim iyice silik çıktı artık bende cokda onemsemeklazım sanirimkuzummm ovulasyon testin varsa bidaha yaparmısın benim için
merak ediyorum orda nasıl çıkcak koyulaştımı
eve gidince belki bi ovulasyon patlatırım da
Bende 6 kala hayalet çizgiyle basladim2 gün arayla yapacağım
Bekleriz efenim.. bak eylül ayı iki son iki yapak hamiş olak bizde
Tskler cnmmWuhuuuuu
Gözümüz aydın artık bence ☺☺
Göndercek doktor ama iki sağlıklı çocuğum olduğu için araştırma olmaz dedi bi daha hamilelik düşünürsem doktor kontrolünde olucam inşallah ama çok üzüldüm
Selam şekerliklerim
6 kala testlere başlayan benn
Kızlar ovu testim yine silik biraz koyuluk varken şimdi hiç çıkmıyor yumurtlama olmuyor mu
Eki Görüntüle 2309126 Eki Görüntüle 2309127 kizlar dayanamadım 1 testdaha yaptım